FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 1-2

VIDEO+FOTO Cum au sărbătorit dinamoviștii victoria cu Astra, 2-1 » Imagini unice din vestiar, scandări în autocar și poze cu galeria

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 01:02

Dinamoviștii au învins la Giurgiu cu 2-1, goluri Rivaldinho și Bumba, respectiv Săpunaru, și au sărbătorit victoria alături de fani.

Au mers la galerie imediat după fluierul final, apoi s-au pozat cu fanii și au scandat cântece ale suporterilor în autocarul ce i-a adus în Capitală.

Dielna a postat imaginile pe contul său de Instagram:

 

Cum au sărbătorit dinamoviștii victoria cu Astra, 2-1 » Imagini unice din vestiar, scandări în autocar și poze cu galeria VIDEO+FOTO AICI: http://bit.ly/2pngAek

Posted by Gazeta Sporturilor on Monday, 10 April 2017

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Aprilie 2017, 12:20
Postat de chris_bu67 pe 11 Aprilie 2017, 10:27

Ne lipsim de un campionat câștigat în manieră gigistă,prin puterea influentă a banului câștigat cu vicleșug!Ne bucurăm sincer de victoriile frumoase și ne întristăm la înfrângeri.Asta-i viața în fotbal!

Lipsiti-va, taica, sunteti obisnuiti cu asa ceva, nu?

chris_bu67
chris_bu67  •  11 Aprilie 2017, 10:27
Postat de juliusmad pe 11 Aprilie 2017, 09:21

:))))))))) au castigat campionatul ??

Ne lipsim de un campionat câștigat în manieră gigistă,prin puterea influentă a banului câștigat cu vicleșug!Ne bucurăm sincer de victoriile frumoase și ne întristăm la înfrângeri.Asta-i viața în fotbal!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Aprilie 2017, 09:49

asa se traieste viata de fotbalist. cu bucurie la victorii, cu suparare la infrangeri. cine a jucat fotbal cunoaste aceste senzatii speciale. au jucat bine, au castigat meritat, cinste lor. isi merita bucuria dupa aceasta victorie.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close