FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO+FOTO Decizie importantă luată de Viitorul înaintea finalului de sezon: "Sunt mândru de asta"

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2017 19:14

Herbalife România a anunţat oficial că îşi continuă parteneriatului cu FC Viitorul, ca sponsor oficial în nutriţie sportivă al echipei de fotbal.

„Sunt mândru de continuarea parteneriatului cu FC Viitorul, o echipă de fotbal care a demonstrat că îşi merită locul în liga de top şi ai cărei fotbalişti ambiţioşi îşi doresc şi au rezultate excepţionale”, a declarat Romeo Căzănescu, managerul din România al companiei de nutriție.

Vizită la Academia “Hagi”

Pentru a sărbători acest eveniment, sponsorul oficial în nutriție a organizat o acţiune la baza sportivă a Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, în cadrul căreia a efectuat un tur al complexului sportiv, o vizită la sala de trofee, dar şi la antrenamentul echipei constănţene, un prânz alături de jucători şi o discuţie liberă despre importanţa nutriţiei în fotbal cu Hagi.

„Fotbalul este un sport intens, care solicită mult efort fizic, prin urmare pregătirea constantă, odihna şi nutriţia personalizată sunt cruciale. Fotbaliştii împreună cu medicul echipei au integrat deja produsele în programul personal de nutriţie, care îi ajută să se recupereze mai repede între antrenamente şi să îşi maximizeze efortul depus în cadrul sesiunilor de antrenament”, a spus cel mai mare fotbalist din toate timpurile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close