FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL 4-0

VIDEO+FOTO Déjà vu! » Steaua n-a jucat, ci s-a distrat cu Viitorul lui Hagi, 4-0, la fel ca şi în turul sezonului trecut

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 03 martie 2014 13:10

Trupa lui Reghe a marcat două goluri şi a avut alte 3 ocazii mari în primele 12 minute, după care a jucat cu gîndul la confruntarea de marţi, din Champions League

Steaua a jucat vinerea trecută un amical cu Şahtior, pe care l-a pierdut umilitor, 1-4, iar aseară s-a reîntors în Liga 1 şi a bătut pas de defilare în faţa Viitorului Constanţa. Probabil că Reghe a dorit o repetiţie pentru meciul cu Basel, dar a ieşit un antrenament nici măcar solicitant, cu puştii lui Hagi pe post de jaloane umane.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Putea fi 5-0 după un sfert de oră
Primele 12 minute sînt, de fapt, concluzia partidei. Trei mari ocazii, plus două goluri pentru oamenii lui Reghe. Stanciu a ratat şi a şi marcat, Piovaccari doar a ratat, în timp ce Puţanu şi-a zis că singura şansă de a se remarca e să-şi marcheze un autogol şi l-a bătut pe Balauru cu un şut din propriul careu.

2-0 în minutul 12, scenariu aproape aproape identic cu cel de la meciul din turul sezonului trecut, cînd Steaua marcase de două ori în 6 minute.

Puţanu, două autogoluri
Restul partidei a fost o plimbare de seară pentru Bourceanu şi compania, chiar dacă în partea a doua intrarea lui Dică la oaspeţi şi ieşirea lui Stanciu a mai echilibrat disputa.

S-a jucat în acelaşi ritm lent, fără nerv şi fără spectaculozitate, cu Puţanu ajuns "idol" în tribune pentru o "performanţă" rară: două autogoluri în acelaşi meci şi cu Tatu care a marcat şi l-a făcut pe Emil Grădinescu să rostească o "blasfemie": "Tatu a înscris în stil Romario".

Aseară "amical", marţi oficial
Steaua a cîştigat, s-a distanţat în clasament, însă testul adevărat e marţi, cu Basel. Şi va mai fi un test şi în retur, cînd se va juca Viitorul - Steaua şi probabil că o echipă va fi deja campioană şi una în mare căutare de puncte pentru a evita retrogradarea.

Atunci vom afla dacă se naşte o tradiţie tristă între un naş şi un fin sau partida din primăvară a fost doar o ruşine.

Chipciu a revenit după 5 luni
Mijlocaşul Stelei a jucat din nou aseară după o pauză de aproape o jumătate de an. El s-a accidentat grav în mai, în derby-ul cu Dinamo, cînd a suferit o fractură în 4 locuri diferite la tibie. A fost introdus în minutul 77, a avut o ocazie de a marca şi a încasat un "galben".

A debutat fiul lui Petre Marin
Finalul meciului de aseară a produs un debut interesant. Răzvan Marin, nimeni altul decît băiatul fostului fotbalist al Stelei şi al echipei naţionale, Petre Marin, a fost introdus pe teren de Bogdan Vintilă şi a bifat astfel primul său joc în Liga 1. În vîrstă de doar 17 ani, Răzvan Marin face parte din lotul României Under 18.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
andytheblue
andytheblue  •  16 Octombrie 2014, 19:06
Postat de basexu pe 19 Octombrie 2013, 16:04

"S-a distrat..."??? Distrati-va cat mai puteti, incepand cu viitorul campionat se vor schimba multe. Dati save la comment-ul asta.

A INCEPUT SI IAR NE DISTRAM MA ! DOMINAM TOT SI VA-M SI BATUT ! PA ! ESTI VERIGA SLABA !

andytheblue
andytheblue  •  16 Octombrie 2014, 19:04

CAMPIONI AM FOST,CAMPIONI VOM FI PANA VOM MURI STEAUA BUCURESTI!

dora
dora  •  20 Octombrie 2013, 14:17

Si eu am remarcat nota de 5 acordata italianului...care ar fi meritat un 6-7...chiar daca nu a marcat...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează