FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO + FOTO Dinamo și-a lansat proiectul socios "Doar Dinamo București", în aceeași seară în care Clubul Sportiv a aniversat 70 de ani » Fanii au umplut Opera și au scandat trivialități la adresa FCSB-ului

Foto: facebook.com/FCDinamoOfficial +11   FOTO
Foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2018 09:16

Opera Națională din București a găzduit marți seara evenimentul aniversar a 70 de ani de la înființarea CS Dinamo. Totodată, fanii din PCH și-au lansat proiectul socios "Doar Dinamo București". Ionuț Negoiță nu a fost prezent.

Sala Mare a Operei a fost "invadată" marți seara de dinamoviști. Aproximativ 500 sute de fani, zeci de foste glorii, plus actualii jucători de la echipa mare și echipa U19 au venit la evenimentul de lansare al proiectului ce se vrea a fi revoluționar. 

Scopul inițiativei dinamoviștilor este acela ca, în timp, prin cotizații, să preia peste 50% din acțiunile clubului. Cei care vor să cotizeze o pot face donând 48 de euro pe an sau, pentru membrii "elite", 1.948 de euro pe an.

IMAGINILE FILMATE DE JUCĂTORII PREZENȚI LA EVENIMENT:

Trivialități la operă

Jucătorii dinamoviști au luat și ei parte la spectacolul de aseară. Aceștia au filmat în permanență activitățile din sală, au cântat alături de suporteri și au postat apoi videoclipurile pe conturile de Instagram.

Giani Kiriță, prezent și el la Opera București, i-a premiat pe jucătorii de le echipa U19, care a câștigat Cupa României duminică împotriva rivalei FCSB. Apoi, Kiriță a început să dea tonul la trivialități împotriva marii rivale alături de fani.

Inițiativa dinamoviștilor a fost copiată din Grecia, unde fanii lui PAOK Salonic au realizat în 2011 un show asemănător.

La eveniment au fost premiați sportivi reprezentativi ai CS Dinamo: Elisabeta Lipă, Ivan Patzaichin, Dan Grecu, Constantina Diţă, Georgeta Andrunache, Viorica Susanu, Constanţa Burcică, Angela Alupei, Liliana Gafencu, Marius Urzică, Nicolae Ţaga, Ioana Papuc, Florin Popescu, Mitică Pricop, Simona Păuca, Ecaterina Oancia, Valer Toma, Florin Segărceanu, Mircea Roman, Ion Cernea, Valentin Samungi, Ion Pârcălab, Radu Nunweiller, Dan Niculescu, Mircea Paraschiv, Eduard Pană, Liviu Răducanu și Cristina Moraru.

Se face stadionul?

La eveniment a participat și Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, dar și Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului. Ambele au adus lămuriri cu privire la construirea stadionului din "Ștefan cel Mare".

"Ca ministru, şi în special ca prima femeie ministru de Interne, nu aş fi crezut că voi avea ocazia să vorbesc atât de mult despre Dinamo în mandatul meu. Şi spun asta nu pentru că nu ar fi onorant să vorbesc despre Dinamo, ci pentru că eu consider că cele mai credibile voci să vorbească despre Dinamo sunt sportivii care au făcut şi fac performanţă pentru acest club.

Dar contextul de anul trecut a făcut ca Dinamo să fie un subiect prioritar al agendei mele, iar asta pentru că mi-am dorit ca acest club să se întoarcă mai mult spre suporterii săi şi să le îndeplinească un vis. Acela de a avea o arenă nouă, modernă, pe măsura aşteptărilor celor care iubesc Dinamo.

Tuturor suporterilor dinamovişti le spun că proiectul noului stadion merge mai departe. Poate nu atât de repede cum ne-am dorit noi, dar vă asigur că acest modern stadion va exista", a declarat Carmen Dan, potrivit dcnews.ro.

"Stadionul Dinamo se află printre cele patru care vor fi modernizate pentru EURO 2020. Este adevărat că nu a luat startul la fel ca celelalte, dar lucrurile deja se mişcă. Important este să se construiască şi să rămână României după 2020.

Chiar azi am avut a treia şedinţă a Comitetului Interministerial din acest an. Lucrurile merg în linie dreaptă, deja discutăm punctual şi aplicat pe probleme. Fiecare instituţie îşi cunoaşte atribuţiile şi pot spune că suntem în grafic"
Ioana Bran, Ministrul Tineretului și Sportului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
planetfun
planetfun  •  30 Mai 2018, 16:59
Postat de planetfun pe 30 Mai 2018, 16:59

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

planetfun
planetfun  •  30 Mai 2018, 16:59
Postat de dan_1970 pe 30 Mai 2018, 12:00

Macare ei au fost o data la Opera. Tu?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

planetfun
planetfun  •  30 Mai 2018, 16:55

Impostura, numele tau e pch.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează