FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - ASTRA

VIDEO + FOTO Două faze controversate în prima repriză la CFR - Astra! Duckadam e convins că Bîrsan a greșit pro CFR

Captură TV Telekom Sport +3   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 20:48

Prima repriză a partidei dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu a fost extrem de tensionată, cu 4 cartonașe galbene și o eliminare directă. Marcel Bîrsan a avut două momente grele, în care a fost nevoit să ia decizii la limită.

Primul s-a întâmplat în minutul 30, când Florin Bejan a fost trimis direct la cabine după o intrare cu talpa sus la Djokovic.

Bîrsan n-a ezitat și i-a arătat direct cartonașul roșu lui Bejan. „Părerea mea că nu este de roșu. Arbitrul e prost plasat. El vede intensitatea, dar nu piciorul lui Bejan. Piciorul merge pe minge și apoi o ia în sus”, a zis Duckadam.

„A fost un atac periculos, bine speculat de Djokovic. E între galben și roșu. Dinamica fazei mă face să cred că e roșu”, a zis și Narcis Răducan la TV Digi Sport.

eliminare cfr astra 3

CLICK PENTRU VIDEO!

Șapte minute mai târziu a venit rândul giurgiuvenilor să solicite o eliminare. Vincius l-a lovit cu cotul în cap pe Denis Alibec, însă arbitrul i-a acordat doar cartonașul galben.

„Eu spun că este cartonaș galben, s-a dus cu cotul sus, dar nu a lovit cu intenție”, a zis Narcis Răducan, în timp ce Helmuth Duckadam crede că Vinicius trebuia eliminat. „Dacă dai roșu la Bejan, dai și aici tot roșu”.

eliminare cfr astra 4

În galeria FOTO mai multe capturi ale celor două momente controversate!

Toate detaliile despre partida dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu aici! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
florinso
florinso  •  17 Februarie 2019, 14:47

Aici nu e de rosu la Bejan. Omul ataca clar mingea. In campionatul englez vezi sute din astea fara cartonas. Clujeanul nici nu a fost atins. Cel mult galben pt intentie, dar Bejan joaca mingea. Aici nu i vorba ca i unul steli st au ba.

andrei.f
andrei.f  •  17 Februarie 2019, 11:28

LA mercenarii de la CFR nu mai pot ajuta Nici arbitrii. Barsan s- a scremut degeaba !

b08dan
b08dan  •  17 Februarie 2019, 07:47

Stelistii , intotdeauna , vor face pe victimele . Asta e mentalitatea lor . Nu ai castigat , e adversarul de vina , a jucat prea tare , arbitrul , a dat nush ce penalty . Niciodata nu vedem gradina noastra cat e de mare . Oricum sunt maxim 5% suporteri FCSB/Stelisti echidistanti , restul au parul in ochii. De asta nu va haleste lumea , si nu va vrea pe locul 1.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează