FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CS U CRAIOVA 2-2

VIDEO+FOTO Egal total » Chiajna și CS U Craiova s-au întrecut în goluri, ratări şi faze frumoase, pentru un 2-2 de zile mari

Vasile Maftei +19   FOTO
Vasile Maftei

Articol de - Publicat sambata, 25 aprilie 2015 00:00

Cu un gazon care arată frumos de sus, tribune mici şi acoperite plus o galerie britanică îmbrăcată în alb-verde, Craiova a ajuns lîngă Bucureşti în atmosferă de ligă inferioară engleză.

Şi a ratat la fel în prima repriză. Nici surpriza tînără Ivan şi nici Bawab, ultimul cu un şut bun, respins greu de Rîmniceanu, nu s-au împrietenit cu reuşita. Însă corul comun Cârţu - Săndoi - fani ilfoveni, puşi pe etajere şi pe voci diferite, a fost tranşat de gazde: cu şapte minute înaintea pauzei, Maftei a săltat o lovitură liberă de la marginea careului şi a pictat tabela!

Click aici pentru VIDEO!

Final oriental

Doar patru minute pentru 1-0, căci Tîrnăcop a egalat imediat. Iar după pauză, protagonistul cu banderolă din apărarea ilfoveană a clacat. Mai întîi, Maftei l-a pierdut pe drum pe Ivan, şutul acestuia zguduind transversala. Apoi, Bawab l-a păcălit, iar iordanianul n-a mai greşit ţinta. A făcut 2-1 şi a "pozat" în stil de supererou în faţa galeriei alb-albastre.

Însă Dina n-a lăsat Oltenia pe podium. A egalat cu opt minute înainte de final, un gol care a făcut finalul animat, cu încă o transversală, şi scorul atît de ciudat pentru plicticoasa, în ultima vreme, Ligă 1. 2-2!

Lovin a plecat!

Scandal în trupa ilfoveană chiar înaintea partidei. Unul dintre pilonii din acest campionat, închizătorul Florin Lovin, şi-a reziliat contractul cu Concordia. Asta după ce intrase în conflict cu antrenorul Marius Baciu şi nu fusese convocat pentru meciul de ieri după-amiază. Lovin era cunoscut drept un apropiat al fostului antrenor Marius Şumudică.

"A fost fault în atac la cel de-al doilea gol și nu cred că a fost henț cînd s-a dictat lovitura liberă la prima reușită a lor. Clasamentul e mincinos din cauza arbitrilor. Din această cauză, fac un apel la LPF să ia măsuri!"
Sorin Cârțu, director tehnic CSU Craiova

"Trebuia să închidem meciul pentru că am mai avut ocazii de a înscrie la 2-1 pentru noi. Dacă am fi cîștigam cu 4-1 nu se mira nimeni. Chiajna a început bine meciul, dar cred că am fi meritat victoria"
Thaer Bawab, atacant CSU Craiova

caseta chiajna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
stelian6
stelian6  •  27 Aprilie 2015, 10:55

Craiova este o echipa ce deranjeaza anumite personae din FRF ! Cu Steaua, in cupa, au fost furati grav! Cu TG Mures au fost furati ! CU Chiajna au fost furati ! Campionat slab deoarece ierarhiile nu sunt reale ci decise prin aceste ciupituri *** facute cu arbitri nostri de 3 lei. Si cand iesim din tara ne facem de cacao !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anti_mititelu
anti_mititelu  •  25 Aprilie 2015, 18:37

Mititelu este Universitatea Craiova. El cu ala micu, cu Calu si Gogoasa.

1403347196652451
Alonso Sukar  •  25 Aprilie 2015, 12:05

Csu niciodata Universitatea Craiova! Este prima echipa dupa dec '89 infiintata din ordin politic!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează