FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA

VIDEO + FOTO Evoluție GENIALĂ pentru Montini contra Craiovei! Gol cu călcâiul și hattrick pentru omul adus de Rednic

Captura TV Telekom Sport +2   FOTO
Captura TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 21:43

Dinamo a deschis scorul în partida de pe teren propriu contra Craiovei în minutul 30, după un gol magnific reușit de Montini. Italianul în vârstă de 26 de ani a recidivat după pauză, reușind hattrickul, în minutele 48 și 52!

La primul gol, atacantul adus de Mircea Rednic a ajuns la o minge, reluată defectuos de Ricardo Grigore și a reluat cu călcâiul, printre picioarele unui fundaș al oaspeților.

Mingea nu a mai putut fi oprită de Pigliacelli, care s-a văzut învins la una dintre puținele ocazii pe care "câinii" le-au avut. 

Tot italianul a marcat și golul de 2-0 pentru Dinamo, imediat după pauză. A reluat din 3 metri, în poarta goală. Apoi, a făcut 3-0 cu un șut din careu.

Mattia Montini (26 de ani) a fost adus de Dinamo după venirea lui Mircea Rednic. Atacantul a evoluat ultima dată la Bari. Vârful a mai reușit un gol pentru "câini" în înfrângerea cu Viitorul, 1-4, având un total de 3 reușite. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
vasy86le
vasy86le  •  16 Decembrie 2018, 10:15
Postat de dobrinibamus pe 16 Decembrie 2018, 00:50

Nu ii vrea nimeni pe dimano in play -off. Nu au ce cauta acolo ! Ei vin in play-off (cand vin ... ) numai cu scopu de a impiedica Steaua sa ia campionatu ... si cum peste 50 % din populatie e stelista ... nu ii vrem acolo ! Sa stea pe veci in play-OUT !!

Pai de ce sa nu ne vrea Stelistii in Play-off? Eu as vrea pe Steaua inapoi in liga 1, sunt sigur ca si ei ne vor in play-off, chiar si daca numai incurcam fcsb cum zici tu, marele habarnist. Daca sunteti asa buni,de ce nu o bateti pe Dinamo in play-off, faceti 6 puncte si o sa ziceti ca Dinamo va ajutat in play-off, dar na, cand nu sunteti in stare, preferati sa nu aveti niciun adversar, sa jucati intre voi si sa iesiti campioni.

cneius
cneius  •  16 Decembrie 2018, 10:11

"Evoluție GENIALĂ" ???

vicol_vali
vicol_vali  •  16 Decembrie 2018, 05:25

Un total de trei goluri ieri plus unul cu Viitorul, fac un total de patru goluri. Şi depinde ce înseamnă puține ocazii pentru Ioaniţoaia. Nici Tivilichi de la Digi nu era prea încântat. Acum GPS-ul născoceşte un articol cu Prodanca cum cere Luana 20% de la Gnohere. Prodanca este jurnalistă şi ea. Colegii se ajută între ei. Ăsta-i primul cod al jurnalismului, dacă o fi adevărată ştirea nu mai contează.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează