FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

VIDEO+FOTO // EXCLUSIV Un nou stadion se construiește în Liga 1: „În noiembrie 2020 îl vom inaugura” » Imagini în premieră

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 decembrie 2019 16:19

Cornel Șfaițer, președintele celor de la Sepsi, a vorbit despre situația de la echipă, despre planurile de viitor și despre noul stadion.

„Suntem pe un drum bun! Am suferit mult în debutul acestui campionat, dar am reușit să obținem victorii importante pe final.  În aceasta pauză nu vrem să schimbăm mult, dar vor fi veniri și plecări. Sperăm să nu greșim.  

La Sf. Gheorghe se fac lucruri deosebite. Avem un stadion care e în lucru. Va avea 8.000 de locuri. Îl vom inaugura în noiembrie 2020. Se investește mult în infrastructură, în terenuri și în academie. Vrem să construim o echipă puternică”, a declarat Cornel Șfaițer pentru GSP.RO. 

Citește și: 

6 povești FABULOASE din Liga 1: cum l-a băgat în ceață Ion Ţiriac pe Kiriță, vițelul lui Ilie Dumitrescu și cum izbucneau în „bocete” Pițurcă și Dan Petrescu + eternul Semeghin și cum l-a lăsat mască pe Marin Barbu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  26 Decembrie 2019, 12:11
Postat de Gargantua Egor pe 26 Decembrie 2019, 06:54

Echipa Militiei trebuie urgent desfiintata , iar stadionul demolat ! Acolo e locul unui frumos qvartal de blocuri pentru familiile tinere . Dupa 30 de ani de la schimbare , trebuie sa intram in normalitate si in sport.Himerele bolsevice deformate de ura si minciuna, Dinamo ( cuvint rusesc de origine sovietica ) , Steaua ( cu cinci brate- existenta pe epoletii armatei ruse invadatoare ) ,trebuie trimise la groapa de gunpi a istoriei ! Printr noi romanii mai exista inca exemplare in armata, politie si politica in care curge veninul bolsevic al modelului rusesc ! Astia ne otravesc vietile in continuare , ne sufoca societatea, ne maninca banii cu functii gras platite si cu pensii speciale ! Iar copiii nostrii pleaca in continuare de greata si disperare ,afara la capsuni si munci umilitoare ! Sport se face cu bani particulari, nu cu buget national capusat ! DINAMO- capusa ! STEAUA ARMATEI - capusa ! NOUL RAPID - capusa !

Si uite asa am aflat ca grecii sunt in realitate niste comunisti " rusi de origine sovietica". Culmea e ca toti ne mintesc ca Grecia e patria democratiei.

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Decembrie 2019, 10:02

E un complex frumos acolo. Doar atat ca Sala Polivalenta a fost finantata 80% de la CNI si 20% de Consiliul Local. Ungaria nu are niciun merit. Cat despre stadion, chiar ar fi tare sa joace Romania acolo. Le-am da peste nas vecinilor care ar observa ca am juca pe un stadion facut din banii lor.

robotzel
robotzel  •  26 Decembrie 2019, 08:59
Postat de bratescu_savi1 pe 25 Decembrie 2019, 22:37

UEFA DIASPORA FIFA; cornel sfaiter impreuna cu tot STAFUL a u parasit echipa sepsi sf ghe si a u semnat un contract pe 10 ZECE ANI cu clubul FORESTA SUCEAVA.v or ca in ce l ma i scurt timp s a formeze o echipa puternica si s a RE PROMOVEZE in LIGA 1 SUPER DIVIZIA A.V OR CONSTRUI LA SUCEAVA un NOU STADION ARINI acoperit cu 12 000 DOISPREZECE MII LOCURI

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează