FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - VIITORUL

VIDEO + FOTO Faza controversată a reprizei în CFR - Viitorul » Avram a trecut peste semnalizarea tușierului. Ce au arătat reluările

Captura DolceSport
Captura DolceSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2017 21:32

CFR Cluj a deschis scorul cu Viitorul după doar 17 minute. Urko Vera a apărut bine în careu și a trimis o minge în plasă după o centrare venită de pe dreapta. 

VIDEO AICI!

Tot atacantul aflat la debut a mai trimis o dată mingea în plasă, în minutul 25, dar golul a fost anulat de Marius Avram, deși asistentul Octavian Șovre validase inițial reușita CFR-ului.

"Centralul" a făcut semn că Urko Vera a lovit mingea cu mâna în săritură, iar reluările i-au dat dreptate. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sofronpaul
sofronpaul  •  22 Iulie 2017, 22:12
Postat de traian_v pe 22 Iulie 2017, 21:59

Care "semnalizarea tusierului"??? Asistentul nu are responsabilitate in careul de 6 metri. Eu sincer ma mir ca Avram a vazut, ca are doar 1,60 metri ;)

Smart boy, au scris ca asistentul a semnalizat ca mingea a depasit linia de fund, in speta a fost gol, el nu văzuse hentul, deci a facut sprint spre centrul terenului, ceea ce in "limbajul" arbitrilor e gol. Daca Avram a decis ca nu e gol, a trecut cumva peste semnalizarea asistentului. :)

traian_v
traian_v  •  22 Iulie 2017, 21:59

Care "semnalizarea tusierului"??? Asistentul nu are responsabilitate in careul de 6 metri. Eu sincer ma mir ca Avram a vazut, ca are doar 1,60 metri ;)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează