LIGA 1  ·  ASA TG. MUREȘ - PANDURII 0-1

VIDEO+FOTO Heirup! Prima înfrîngere acasă a mureşenilor, 0-1 cu Pandurii, iar accesul în play-off e în pericol

Foto: Alex Nicodim +17 FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat sambata, 13 februarie 2016 00:00

Pandurii a predat aseară o lecţie de fotbal economicos, străduindu-se doar cît trebuie pentru victorie. ASA, fără idei, fără minte

2016 a pornit aseară cel mai aprig campionat al mileniului cu un meci aprins între două echipe ofensive ale campionatului. Mureşul a alergat să-şi asigure locul de play-off, Pandurii să arate că poate trage la titlu. Garda veche a fost baza la ASA: Mureşan tăietor harnic de lemne pe gazon, Voiculeţ mai intens de cînd i s-a luat numărul 10. Pandurii, haiduci: orice fază ajunsă în preajma careului advers a creat panică, Răduţ şi Nistor au ştiut cum să pună în valoare flăcăii din faţă.

Click aici pentru VIDEO!

Dacă ardelenii au plimbat mingea pînă cînd au plictisit-o, Hora (28) era să-şi atragă antipatii mai devreme de penalty, însă Balaur l-a stopat voiniceşte. Stăncioiu (29) a prins şutul cu stîngul al lui Antal.
Mutu, Mureşan şi N'Doye doar au speriat. Intraţi în criză de timp, dar, mai ales, de idei, gazdele s-au complăcut în pase greşite, Brandan excelînd. Au încercat să mai dreagă busuiocul pe final, s-au ales doar cu frisoane pentru locul de play-off.

"Asta e, mergem înainte, sper să cîștigăm etapa viitoare. Au fost mulți nervi, dar așa e cînd pierzi. Faza penalty-ului n-am văzut bine, știu doar că Stăncioiu a ieșit la minge"
Adrian Mutu, atacant ASA

"Eu sînt la 60 la sută din capacitate, îmi doresc să revin cît mai rapid la un nivel acceptabil"
Adrian Mutu, atacant ASA

Maior a sărit la bătaie?

DolceSport a dezvăluit că, în pauza partidei, viceprimarul Claudiu Maior a sărit pe oficialii oaspeților, la tribuna oficială, înjurîndu-i și amenințîndu-i chiar cu bătaia! "Face eforturi mari să susțină clubul, trebuie înțeles", a încercat Edward Iordănescu să aplaneze conflictul la final.

clipboard01Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (5)
cpt.ahab  •  13 Februarie 2016, 12:52

"Pandurii a predat aseara o lectie de fotbal economicos". Cu aşa profesori, ne ducem de râpă mintenaş! Au fost două echipe la fel de lălâi, de lipsite de idei şi de mijloace fotbalistice. Diferenţa a făcut-o acel penalty, izvorât tot dintr-o năzbâtie tipică de Liga I a unui portar care nu se va maturiza niciodată. Nervi, cotonogeală, execuţii hilare, brambureală, ici-colo câte o reuşită izolată! Acuze la adresa arbitrului, care a fost, în ciuda celor câtorva erori, cel mai reuşit personaj al serii. Şi un Mutu demn de milă, simbol al talentului anihilat de un caracter jenant!

travka  •  13 Februarie 2016, 12:16
Postat de sakamoto pe 13 Februarie 2016, 10:24

balaj cum ii prinde pe cei de la Tg. Mures, cum ii catraneste. Si la bucuresti in tur cu dinamu, balaj a fost imperial! Banii vin, conturile cresc, vorba romanului:bate fierul cit este cald! DNA doarme, nu curatza fotbalul romanesc de Mafie.Cit dureaza?

daca trebuie cineva curatat primul e ungurul ala kocaci, si dupa coltescu prietene, sper sa retrogradeze asa miuresh echipa ilegala a primariei ungururesti penale

Danut Ognean  •  13 Februarie 2016, 12:00

balas incepe sa decida campionatul rusineeeee impostorului si pramatiei asa zis arbitru balas

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:00 Fotbal, Liga 1
Poli Iasi - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
15:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 10 - Mirajul fotbalului italian
TVR 1
17:00 Fotbal, Liga 1
Academica Clinceni - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, La Liga
Espanyol - Leganes
Digi 4, Telekom 4
18:15 Fotbal, Serie A
Inter - Bologna
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:00 Fotbal, Liga 1
Astra - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Serie A
Cagliari - Atalanta
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Osasuna - Getafe
Digi 4, Telekom 4
22:45 Fotbal, Serie A
Napoli - Roma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
23:00 Fotbal, La Liga
Villarreal - Barcelona
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1