FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO+FOTO Imagini tari de la petrecerea Viitorului » Hagi s-a dezlănțuit și a luat microfonul. Ascultă piesa pe care a cântat-o cap-coadă: "Asta-i din talent" ;)

+3   FOTO
"Decarii" Eric și Hagi au fost sufletul petrecerii // FOTO: FACEBOOK

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2017 19:40

Campionii au dansat marți seara la sărbătoarea de final a anului care le-a adus primul titlu din istoria clublui. 

Un singur meci îi desparte pe jucătorii de la Viitorul de vacanță. Și nu orice meci, ci împotriva celor de la FCSB, cărora băieții lui Hagi le-au suflat titlul în sezonul trecut! Și cum partida se joacă duminică, pe Arena Națională din București, iar fotbaliștii vor pleca apoi direct spre case, oficialii grupării de pe Litoral au luat decizia de a ține marți seara petrecerea de final al celui mai bun an din istoria clubului.

Întreg lotul de fotbaliști, antrenorii din cadrul Academiei, tot staff-ul tehnic și administrativ, alături de oficialitățile orașului și sponsorii s-au adunat marți seară în salonul cel mare al hotelului IAKI din stațiunea Mamaia.

Trofeu în avans

Sărbătoarea a început sub semnul darurilor oficiale. Diplome personalizate pentru cei care au pus umărul la aducerea trofeului suprem al Ligii 1, în premieră, la Constanța. Cu un mesaj clar: "Fără tine nu am fi reușit!".

Apoi, discursul campionilor, rostit pe scenă chiar de Gică Hagi, în timp ce pe ecranele uriașe din spatele său rulau imagini cu strategia proiectului demarat în urmă cu 8 ani la Academia care-i poartă numele:

"Strategia noastră e de a încerca mereu să devenim cei mai buni. Totul a plecat de aici, de la Constanța, unde m-am născut, m-am format și am început să joc fotbal. Am vrut să fac o academie importantă, am investit în copii, cea mai mare realizare a mea după ce m-am lăsat de fotbal. M-am născut ca să câștig, am dat o mentalitate de învingător grupului, avem cea mai bună academie și a venit și succesul la seniori. Cu doi ani mai devreme decât era programat, însă nu cred că deranjează pe nimeni, nu? Am spus-o de la început: campionii creează campioni!".

Campioni și la dans

Atmosfera s-a destins în momentul în care s-au auzit primele acorduri ale imnului oficial al campioanei. Jucătorii au cântat împreună, iar cei mai curajoși au ieșit pe ringul de dans când ritmul s-a schimbat, trecându-se la muzica tradițională aromână. În prim-plan, Ionuț Vână și Eric.

Născut la Galați, mijlocașul trecut pe la AS Roma a impresionat prin calitățile de dansator, în timp ce brazilianul a arătat că are ritmul în sânge nu doar pe teren, ci și pe ringul de dans. Asigurat de formația Pindu, Ionuț Galani și Mircea Cazan, trei vedete locale, fondul sonor a fost marcat de intervenția "Regelui".

Aflat într-o dispoziție excelentă, Hagi și-a făcut curaj și a cântat tradiționala "To Makidonia". "Asta-i din talent", a spus, cu zâmbetul pe buze, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor.

Ai mai jos respectiva piesă, într-o interpretare de pe youtube: 

Nu au uitat de FCSB

Petrecerea s-a încheiat la miezul nopții, cel puțin pentru fotbaliști, care se pregătesc pentru duelul cu FCSB. "Este un meci greu, dar ne dorim să încheiem frumos acest an", a spus căpitanul Bogdan Țâru.

"Nu ne gândim încă la vacanță, vrem un rezultat bun pe Arena Națională. Iar pentru 2018 știm ce trebuie să facem prima oară: să ne calificăm în play-off. Pe urmă, luăm fiecare meci în parte și vedem ce iese", a adăugat mijlocașul Ionuț Vână.

Înainte de a pleca spre casă, jucătorii și-au mai permis un lux: o felie din tortul uriaș pe care stătea scris: "Crăciun fericit!" și "La Mulți Ani, FC Viitorul!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
geomy
geomy  •  15 Decembrie 2017, 09:17

Pentru cei care il urati pe Hagi...omul asta produce valori, sunt putini cei care fac asta in fotbalul romanesc. Si asta pe banii lui. Daca mai existau 2-3 ca el poate aveam si noi fotbal. "ce mare lucru, a castigat un campionat de 2 lei". Serios? sa te bati cu echipe ca Steaua CFR sau chiar Dinamo care au buget net superior si sa castigi nu e usor. Si-a vandut cei mai buni jucatori si tot rezista. De ce? Pentru ca el produce fotbal. Ceilalti doar cumpara

cucubau211
cucubau211  •  15 Decembrie 2017, 08:24

Machidon supraevualat umflat de pseudo-presa romaneasca.

blocatu
blocatu  •  15 Decembrie 2017, 07:37
Postat de blocatu pe 15 Decembrie 2017, 07:36

nu esti doar prost si nesimtit, mai asta din fenomen,din cate vad esti si agramat! mai arogantule, invata sa scri "incooltule" inainte sa iti manifesti frustrarile pe aici!

vezi ca "sa scri" e scris la misto, sa vad daca te prinzi!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close