FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO&FOTO Jucătorii FCSB-ului, gest superb înainte de Crăciun. Au dăruit cadouri unor copii din Sectorul 4

Articol de - Publicat marti, 18 decembrie 2018 15:44

Fotbaliștii FCSB-ului au lăsat pentru câteva ore deoparte antrenamentele pentru meciul cu CFR Cluj și au mers la Centrul de copii Casa Speranței din Sectorul 4 pentru a oferi câteva cadouri.

Mihai Roman, Dennis Man, Harlem Gnohere și Alexandru Stau au oferit dulciuri, dar și ghiozdane cu însemnele FCSB-ului copiilor. S-au pozat alături de aceștia, dar și de personalul centrului.

Favoriții puștilor au fost "Bizonul" și Man. "Uite-l pe Bizon cât e de uriaș" s-a mirat unul dintre copii.

Steliștii n-au plecat de acolo cu mâna goală. Micuții le-au dăruit elevilor lui Nicolae Dică icoane și globuri pe care au scris FCSB și le-au cântat colinde. Gnohere a stat în permanență cu telefonul în mână și a filmat fiecare reprezentație.

"Mă bucur pentru că am participat la acest eveniment. Din păcate eu când eram mic n-am avut ocazia să-mi văd de Craciun idolii pe care-i aveam", a declarat Dennis Man.

 
Cadouri FCSB

Jucătorii FCSB-ului, gest superb înainte de Crăciun. Au dăruit cadouri unor copii din Sectorul 4 ❤ -->> http://bit.ly/2QAuuMh

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Marţi, 18 decembrie 2018

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fairplayromania
fairplayromania  •  18 Decembrie 2018, 16:36

Bravo. Frumos gest. Sarbatori fericite !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close