FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO+FOTO L-a hipnotizat pe Mbappe de la FCSB! Iubita lui Florinel Coman în cele mai HOT ipostaze

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2018 22:02

Iubita lui Florinel Coman (20 de ani) continuă să șocheze cu frumusețea ei, dovadă stau ultimele poze pe care le-a publicat pe rețelele de socializare. 

Temperaturile ridicate din ultima vreme au făcut-o pe Ioana Timofeciuc, frumoasa iubită a celui poreclit Mbappe, să renunțe la haine pentru a obține un bronz perfect.

Ioana (19 ani) și Florinel petrec foarte mult timp împreună atunci când fotbalistul nu e la antrenamentele conduse de Nicolae Dică.

Dacă pe plan sentimental îi merge perfect, nu același lucru se poate spune și pe plan fotbalistic, unde în ultima vreme n-a mai prins primul "11" al lui Nicolae Dică. În acest sezon are doar 3 goluri marcate în 19 meciuri de campionat.

 
Stelistul care a făcut ravagii pe plaja din Mamaia!

VIDEO INCENDIAR! Stelistul care a făcut ravagii pe plaja din Mamaia! "Mbappe" al lui Becali, dezlănțuit alături de o "bombă sexy" de 19 ani Au petrecut până dimineața -- FOTO AICI -->> https://bit.ly/2jhJ4F8

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 1 Mai 2018

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
bodrin
bodrin  •  18 Mai 2018, 08:51

Smecherul fără minte întreține o minoritară, dacă văd eu bine. Păcat că e urâtă. Cu aceiași bani ar putut lipi una frumușică. Că e o proastă fără educație, nu contează: e din aceeași categorie cu el. Comparația cu Mbappe e altă prostie...

risc_mix
risc_mix  •  18 Mai 2018, 08:25

Singura asemănare dintrre Mbappe de la fcsb și Mbappe de la PSG e culoarea pielii.

991170994290827
Adrian Carlo Bonicioli  •  18 Mai 2018, 07:53

Lasa petardele taicule și tine-te de antrenamente. Te va parasi la primul eșec financiar....stai liniștit

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close