FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO+FOTO Noua bombă sexy de la FCSB: Coman a făcut ravagii cu iubita de 18 ani! + Steliști și dinamoviști, în genunchi în fața maneliștilor: "Ce dulceață e Coman / Îmi vine, Doamne, să zic / Lângă noi e și Filip" :D

FOTO: Instagram +12   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 28 decembrie 2017 16:27

Florinel Coman, jucătorul despre care Gigi Becali spune că este mai tehnic decât Mbappe, a participat miercuri noapte la botezul băiatului lui Romario Benzar, alături de coechipieri de la FCSB, dar și de jucători de la Dinamo. 

Iubita lui Coman, Ioana Timofeciuc, a fost cea care a atras atenția. Puștoaica de 18 ani a purtat o rochie mulată și a făcut ravagii.

Aceasta a postat mai multe fotografii și video-uri incendiare, în care apare în ipostaze fierbinți alături de Florinel Coman (Vezi galeria foto!).

SteliștiI și dinamoviștIi au petrecut cu manele 

Alături de Coman, la botez au fost mai mulți jucători de la FCSB și Viitorul, printre care Bălașa, Țîru, dar și fundașul lui Dinamo, Steliano Filip.

La un moment dat, toți petrecăreții s-au așezat în genunchi în jurul lăutarilor, în timp ce aceștia le dedicau următoarele versuri fotbaliștilor: 

"Ce dulceață e Coman/ Îmi vine, Doamne, să zic/ Lângă noi e și Filip/ Cum sunt stelele pe cer/ E Țîru și Cornel". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
valentinho21
valentinho21  •  29 Decembrie 2017, 11:54
Postat de randoom_._ pe 28 Decembrie 2017, 18:43

stiu ca esti un taranoi din ceva catun uitat de lume,dar nici chiar asa. chiar imi pare rau ca Steaua nu a desfiintat mai repede echipa ta de suflet aka fc brasov. bai baiete,am spus ca pe langa aia de la voluntari si de la rinamo,astia de la Steaua par doctori docenti. ce nu intelegi? suferi de ceva boala psihica sau ce ai?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

archibald
archibald  •  29 Decembrie 2017, 11:48

Vrei doctoratul in fotbal joci la fcsb! Ai psiholog manelist, duhovnic si antrenor cu licenta de cioban...succesul este garantat! Esti ca si carnea expirata din galantar... te trece prin otet si esti bun de vanzare!

1637655946306965
Niculita Valentin Alexandru  •  29 Decembrie 2017, 06:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează