FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - POLI IAȘI 3-6

VIDEO + FOTO Nouă goluri în ultimul meci arbitrat de Alexandru Tudor în Liga 1! Poli Iași, set la 3 cu Concordia Chiajna

FOTO: Cristi Preda +4   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 21:55

Poli Iași a demolat-o pe Concordia Chiajna, chiar pe terenul sintetic din comuna ilfovean, scor 6-3. Formația lui Dorinel Munteanu este într-o situație disperată după un meci în care Andrei Cristea a bifat golul 100 în Liga 1. Acesta a fost ultimul meci pentru Alexandru Tudor. 

Ninge din ce în ce mai tare. Camerele TV focusează pe tunelul de la vestiare. Acolo stă nemișcat actorul principal al meciului Chiajna - Poli Iași, Alexandru Tudor. Din depărtare se întrezăresc trăsăturile sale definitorii: părul și barba de călugăr sihastru.

Deși e la ultimul meci din cariera de arbitru, "centralul" de 47 de ani nu schițează nici cea mai mică emoție. Privirea fixă este mai rece decât temperatura care așterne zăpadă pe sinteticul din Ilfov.

Cam puțin?!?

Tudor înaintează printre fulgii de nea care cad tot mai des, astfel accentuându-i-se alura de călugăr rus retras în munți.  Supranumit și "Brad Pitt", arbitrul primește o medalie din partea vicepreședintelui CCA, Alexandru Deaconu.

Președintele Chiajnei, Cristi Tănase, îl premiază și el pe Tudor. Undeva la baza unui sector al tribunelor pustii un banner cu poza arbitrului are scris mesajul "Alexandru Tudor cu respect și stimă pentru o carieră sublimă".

Festivitatea durează câteva zeci de secunde, toți sunt zgribuliți de frig și parcă vor sa scape mai repede de corvoada de a schimba câteva vorbe cu "Brad Pitt" pe vremea neprietenoasă. Parcă prea puțin pentru arbitrul cu cele mai multe meciuri conduse în istoria Ligii 1, 381.

Ce meci!

Cele două combatante parcă s-au simțit datoare să îi ofere lui Tudor un ultim spectacol memorabil, astfel că golurile au curs continuu. Poli Iași a fost de departe echipa superioară, a atacat încontinuu, dar a și încasat 3 goluri din faze fixe.

Iașiul s-a impus fără probleme în meciul cu cele mai multe goluri marcate în actuala ediție de Liga 1. Așa s-a încheiat ultimul meci arbitrat de Alexandru Tudor, un arbitru care de multe ori a enervat cu deciziile disciplinare exagerate, dar care mereu a fost un exemplu de moralitate și conduită morală.

***

FINAL CHIAJNA - POLI IAȘI 3-6

Au marcat: A. Marc (21, 64), Albu (66) / A. Cristea (4, 57), Sanoh (8, 55), Flores (48), Platini (90+1)

Echipele de start:

Chiajna: Caparco - G. Matei, Leca, A. Marc, Bărboianu - Gorobsov, Prepeliță - Ivanovici, Cristescu, Deaconu - Batin
Rezerve:Costache, Măzărache, Stănică, Panait, Ropotan, Albu
Antrenor: Dorinel Munteanu

Poli Iași: D. Rusu - Gallego, Frăsinescu, Cioinac, Sin - Qaka - Platini, Flores, Sanoh, P. Petre - A. Cristea
Rezerve: Șt. Târnovanu, Danale, Chelaru, Mihăescu, Zaharia, Bosoi, Bekui
Antrenor: Flavius Stoican

Arbitru: Alexandru Tudor / Asistenți: Iulian Radu și Florin Păunescu

***

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
vicol_vali
vicol_vali  •  15 Decembrie 2018, 02:49

N-a ieșit la pensie. Omul are o profesie...

fairplayromania
fairplayromania  •  15 Decembrie 2018, 02:06

De ce nu luati exemplul de la Prosport si sa inchideti site-ul? Dacă nu lasati si alte opinii care sunt diferite de ale voastre, ce rost mai are sa pierdem timpul....credeam ca vreti binele fotbalului.... sa auzim de bine !

fairplayromania
fairplayromania  •  15 Decembrie 2018, 02:00
Postat de fairplayromania pe 14 Decembrie 2018, 23:06

Are si el un copil care sa il urmeze? Ca este minunata aceasta mană cerească de preluare a stafetei.... *** de *** pot fi *** ?

Sunteţi simpatici....doar cind e vorba de Bacali si Hagi stergeţi cind nu va convine.....in rest sunteti de acord cu toate julignirile....ciudat. Credeam ca sunteti neutri, ca sunteţi pentri fotbal... scuze.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează