FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VOLUNTARI, LUNI, 20:45, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

VIDEO + FOTO Sepsi inaugurează stadionul cu 3 penalty-uri și două puncte pierdute la ultima fază

FOTO: Bogdan Bălaș +4   FOTO
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 19:01

Sepsi Sf. Gheorghe și FC Voluntari au terminat la egalitate, scor 2-2, într-un meci în care s-au acordat 3 lovituri de la 11 metri.

Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe a fost astăzi gazda primului meci de liga 1. Oficialii au inaugurat-o cu fast (vezi detalii AICI), dar însă jucătorii nu s-au putut ridica la nivelul fanilor.

Conduși la pauză, scor 0-1, după un penalty transformat de Marinescu în ultimul minut la primei părți, elevii lui Eugen Neagoe au ieșit cu altă atitudine de la vestiare. Cătălin Popa, arbitrul întâlnirii, nu a vrut să strice sărbătoarea gazdelor. În minutul 49 a acordat penalty după o fază cel puțin ciudată. Fulop a transformat. Popa nu s-a oprit aici. A 3-a lovitură de pedeapsă a venit în minutul 71, de data această după un fault clar asupra lui Hadnagy.

Claudiu Niculescu a mutat imediat. Gabriel Deac și Florin Cernat au intrat și au impulsionat jocul oaspeților, care au egalat, nesperat, în al 2-lea minut de prelungir, prin Adrian Bălan.

Sepsi rămâne pe antepenultima poziție, cea care duce la barajul pentru rămânea în prima ligă. FC Voluntari acumulează 18 puncte și stă departe de emoțiile retrogradării.

Sepsi - FC Voluntari 2-2
Au marcat: fulop '49 '71 / Marinescu '45, Bălan 90+2
TEXT AICI VIDEO

 

UPDATE 20:00

Gazonul stadionului din Sf. Gheorghe se prezintă în condiții bune, iar partida va începe la ora programată.
sepso

echipele de start

Sepsi: Rîmniceanu - Dalmau,V iera, Obsivac, Sato - Ghinga, Gorrin - Tandia, Fülöp, Hamed - Hadnagy
Antrenor: Eugen Neagoe

FC Voluntari: Mincă - Pleașcă, Balaur, Cazan, Bucurică - Lazăr, L. Marinescu, Căpățână, D. Benzar, Ivanovici - Bălan
Antrenor: Claudiu Niculescu

clasament

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
tihi
tihi  •  20 Martie 2018, 10:43

Legea pe teren fac arbitrii !! Din pacate arbitrajul influenteaza decisiv majoritatea rezultatelor.SEPSI OSK,la fiecare meci din liga1,a avut un penalti inventat impotriva sa sau unul meritat,neacordat...a avut ofsaid inventat cand marca goluri si ofsaiduri neobservate cand primeau goluri...au beneficiat de cartonase rosii usor acordate,multe faulturi neacordate si lovituri libere din apropierea careului.Asa nu poti sa te mentii in esalonul national.Singura vina a echipei SEPSI OSK este faptul ca reprezinta judetul Covasna,si se pare ca acest lucru deranjeaza de la Craiova,Constanta prin Bucuresti pana la Botosani si Timisoara !! Probabil singura posibilitate de solutionare a discriminarii este inscrierea intr-un alt campionat mai cinstit si mai serios asa cum se intampla si in hochei !!

tihi
tihi  •  20 Martie 2018, 10:40
Postat de cobadin33 pe 19 Martie 2018, 22:48

Daca ar ramane clasamentele asa, Sepsi pierde barajul cu Chindia Targoviste! Personal, as prefera ca Sepsi, Colentina si Chiajna sa retrogradeze.

Esti un neserios...de ce nu dai si explicatiile la gandurile tale inexplicabile !!

kyil
kyil  •  20 Martie 2018, 00:06

spepsi , colentina si satele chiajna sau recas ar trebui sa pice. mie voluntariul de anu asta imi place cum joaca si cred ca se dezvolta frumos chiar daca este condus de preacinstitul cuplu fi rea pandele..

Vezi toate comentariile (19)
Comentează