FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - PETROLUL 3-0

VIDEO + FOTO Sînmărtean taie aripile Petrolului » Vasluiul învinge cu 3-0 revelaţia primei etape

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 iulie 2012 23:22

FC Vaslui a făcut spectacol la prima partidă de pe teren propriu din acest sezon, învingînd Petrolul cu scorul de 3-0.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

FC Vaslui a făcut spectacol la prima partidă de pe teren propriu din acest sezon, învingînd Petrolul cu scorul de 3-0.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Se poate şi fără Wesley! Cel puţin asta a arătat echipa lui Marius Şumudică în faţa Petrolului, echipă care reuşea scorul etapei în runda inaugurală, 5-0 cu Petrolul. La primul meci de la despărţirea de vîrful brazilian, transferat la Al Hilal, "galben-verzii" s-au descătuşat sub bagheta lui Lucian Sînmărtean.

Mijlocaşul a reuşit un gol de senzaţie din lovitură liberă în minutul 22, după o perioadă în care oaspeţii fuseseră mai periculoşi. Zece minute mai tîrziu, Adrian Cristea a văzut cartonaşul roşu după ce l-a lovit pe Antal. Rămaşi în zece jucători, ploieştenii n-au mai putut pune aceeaşi presiune la poarta lui Coman.

Scorul a luat proporţii în minutul 70, cînd Nicuşor Stanciu a pătruns excelent în careu şi l-a găsit liber în faţa porţii pe Sburlea. Fostul atacant al Rapidului n-a ratat şansa să înscrie primul său gol pentru moldoveni, reluînd în plasă cu călcîiul. Tabela a fost închisă de un alt fost rival al Vasluiului, Marius Niculae.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Echipele de start:
VASLUI: D. Coman - Milanov, Varela, Charalambous, Sălăgeanu - Antal, N'Doye, N. Stanciu, L. Sînmărtean - Sburlea, M. Niculae. Rezerve: Straton, Celeban, Sziga, Caue, R. Costin, Cordoş, Buhăescu
PETROLUL: Bornescu - Alcenat, Yamissi, Szukala, Guilherme - Boudjemaa, Mustivar, Ad. Cristea, L. Marinescu - G. Grozav, Hamza. Rezerve: Hamutovski, Hoban, M. Cristescu, Bokila, Opriţa, Neag, Tony

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (245)
viiktor
viiktor  •  29 Iulie 2012, 08:13

Hai baieti, sa va concentrati de la meci la meci si pentru confruntarea cu Fenerbahce. Pas cu pas se face carare. HAI VASLUI! HAI ROMANIA!

viiktor
viiktor  •  29 Iulie 2012, 08:10

Am urmarit meciul inregistrat, cum am fost la servici si am fost la curent doar prin livetext. De rosu au fost amandoua faulturi in situatia de ultim aparator, clar, dar au fost si de o parte cat si de cealalta. Sanmartean a aratat despre ce este vorba la Vaslui. Prezentare impecabila pentru primul meci de acasa. Comparativ cu meciul din Giulesti, am observat o omogenitate mai consistenta, foarte bine, e numai inceputul. Ma bucur ca majoritatea jucatorilor au inteles ca la Vaslui nu se pierde timpul pe jos si se apreciaza barbatia, pana in limita posibilului. Felicitari si pentru Stanciu! HAI VASLUI! HAI ROMANIA! RESPECT pt PETROLUL!

maresalul1996
maresalul1996  •  29 Iulie 2012, 01:45
Postat de sundance_nr_one pe 29 Iulie 2012, 01:19

Steaua liberă e mai familiar cu zona aia . Eu sunt expert in zona Patria -Scala .

gura ba tzarane ,muie dinamo

Vezi toate comentariile (245)
Comentează