FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA 3-1

VIDEO + FOTO Stea căzătoare » Trupa lui Reghecampf pierde la Braşov după 3 luni de invincibilitate

Articol de - Publicat marti, 27 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 26 noiembrie 2012 23:16

Roş-albaştrii nu şi-au revenit după ruşinea cu Stuttgart şi au pierdut, aseară, la Braşov primul meci în campionat după 3 luni


Reghecampf şi-a însuşit criticile după meciul cu Stuttgart şi a renunţat la sistemul 3-4-3, în favoarea mult mai sudatului 4-2-3-1, deşi printre titulari s-au aflat trei stoperi de meserie: Martinovici, Chiricheş şi Gardoş.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

În dreapta, l-a trimis pe sîrb, adică acolo unde acesta îl anunţase pe antrenor, în urmă cu o lună de zile, că nu vrea să mai joace. Mai mult, Steaua nu s-a mai aruncat aseară pe adversar încă din startul partidei, lăsîndu-le pe gazde să atace. Adică exact ce i s-a reproşat tehnicianului că n-a făcut împotriva nemţilor!

Rusescu, 15 goluri!
Braşovenii au acceptat invitaţia şi au controlat meciul de la primul fluier. Avînd în faţă un Chiricheş într-o vizibilă scădere de formă şi un Gardoş ezitant, Batin a reuşit să se strecoare printre cei doi în minutul 4, însă Tătăruşanu a scos şutul său la colţul scurt.
Peste cinci minute, Viveiros l-a mai încercat o dată, dar n-a fost nici el mai norocos. Steliştii au replicat prin Chipciu, dar mingea trimisă de el cu stîngul din colţul lui "16" s-a dus pe lîngă poartă (11). Gazdele au forţat, Buga i-a luat faţa lui Chiricheş şi a căzut în careu, iar Avram a dictat penalty.

A transformat Batin şi trupa din Ghencea îşi complicase misiunea (15). Buga le-a mai dat ceva emoţii (19), dar apoi a venit egalarea. Madeira l-a faultat stupid în careu pe Rusescu şi tot golgeterul Ligii 1 a fost cel care a executat (24). 1-1! El a fost şi cel ce putea să o aducă pe Steaua în avantaj, dar Mutu a reţinut mingea trimisă de stelist din lovitură liberă (44).

Tătăruşanu, gafeur de meserie
Nemulţumit, Reghe a mutat la pauză, i-a scos pe Prepeliţă şi pe Costea, introducîndu-i pe Pintilii şi Adi Popa, iar Steaua a redevenit acea echipă ofensivă care a strîns 10 puncte în Europa. A încercat să forţeze şi să încheie repede conturile, numai că Braşovul se simte mult mai bine atunci cînd e atacat.

După ce Chiricheş nu l-a putut învinge pe Mutu cu capul din 10 metri (49), elevii lui Szabo au scos din teacă arma contraatacului. Mai întîi Batin, care a făcut ce-a vrut aseară cu Martinovici, a trimis plasat la colţul lung, ratînd puţin ţinta (54), apoi tot el a trimis cu pămîntul din aceeaşi poziţie. Tătăruşanu a respins slab, Păun a marcat (61) şi Reghe şi-a pus mîinile în cap!

L-a scos pe Novak şi l-a trimis pe Rocha, revenind la 3-4-3, dar brazilianul s-a făcut de două ori de rîs! La fel s-a făcut şi Marius Avram, cînd a acordat un penalty hilar la un fault asupra lui Adi Popa (80). Rusescu a făcut însă dreptate şi a trimis peste de la punctul cu var. Avram a mai dat un penalty, al patrulea al meciului!, la faultul lui Gardoş asupra lui Batin, iar Buga a transformat sigur (85).

Steaua a terminat gîfîind meciul, aşa cum a terminat şi turul. Păstrează încă 7 puncte distanţă de ocupanta locului 2, Astra, dar la cum arată steliştii acum, pare un infern pentru ei prelungirea turului.

Braşov parametru Steaua
12 şuturi 19
6 şuturi pe poartă 10
1 cornere 6
5 ocazii 5


Stanca, lăsat acasă
În condiţiile în care cu Stuttgart Ciprian Tătăruşanu n-a avut o evoluţie prea bună, Laurenţiu Reghecampf nici măcar nu l-a convocat pentru partida de aseară pe Răzvan Stanca! Antrenorul Stelei a preferat să-l ia în deplasarea de la Braşov pe Valentin Cojocaru (17 ani), tînărul de 17 ani din lotul roş-albaştrilor.

Nu sînt dopaţi
Pe site-ul oficial al clubului din Ghencea au fost postate aseară rezultatele controalelor antidoping efectuate de stelişti pe 10 octombrie şi 4 noiembrie. Cei care au fost controlaţi sînt: Raul Rusescu, Andrei Prepeliţă, Stefan Nikolici, Novak Martinovici, Paul Pîrvulescu, Tiberiu Bălan, Răzvan Stanca şi Lucian Filip, Vlad Chiricheş şi Adrian Popa. Agenţia Naţională Antidoping susţine că rezultatele sînt în unanimitate negative.

Braşovenii s-au bătut între ei
Înaintea meciului de aseară, atmosfera în lotul formaţiei de sub Tîmpa nu era deloc una bună. Conform DolceSport, supăraţi că nu şi-au mai primit salariile de peste trei luni de zile, jucătorii au protestat la antrenamente în săptămîna premergătoare partidei. Conducerea nu le-a rezolvat problema şi, din cauza nervilor, mai mulţi braşoveni au fost la un pas să se ia la bătaie între ei.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (119)
banel-niculita23
banel-niculita23  •  27 Noiembrie 2012, 18:57

sa-i ard in gura si pe astia de la gsp

banel-niculita23
banel-niculita23  •  27 Noiembrie 2012, 18:54

sa-i F-T IN GURA PE TOTZI USL-istii

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  27 Noiembrie 2012, 12:15
Postat de vaalah pe 27 Noiembrie 2012, 12:10

Numai trufie vezi , apropo care este bugetul alocat pt mercato al Rapidului ca nu vad nicio știre pe tema asta ?!

nu stiu, dar daca bugetul stelei din mercato se bazeaza pe suma provenita dintr-un eventual transfer al lui chiriches e naspa...mai ales dupa ce l-a ridiculizat buga (34 ani) i-a cam scazut cota...va mai raman bani doar de "dumitrasi". cum zice si baiatul de mai jos, e "Tacerea mieilor" p-aici si urmeaza partea a III-a...oare cu copenhaga?

Vezi toate comentariile (119)
Comentează