FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TG. MUREȘ 1-1

VIDEO+FOTO Steaua MAHMURĂ! Încă o decepție contra lui ASA, iar Viitorul se poate duce la 7 puncte! Mureșul nu dăduse gol în 2017

Foto: Alex Nicodim +8   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 15:30

Steaua și ASA Târgu Mureș au terminat la egalitate, 1-1, în ultima etapă din sezonul regulat, pe Arena Națională. Marius Constantin a înscris primul gol pentru ASA în Liga 1, în 2017!

Trupa lui Reghecampf putea deschide scorul în minutul 25, după un penalty la hențul lui Mendy în careu, dar Alibec a tras pe lângă poarta lui Pap.

După pauză gazdele sperau să înscrie, însă cei care au deschis scorul au fost băieții lui Ilie Stan. Marius Constantin a transformat penalty-ul obținut de Sin la un fault în careu al lui Jakolis.

Imediat după schimbarea tabelei cei 3182 de suporteri aflați pe Arena Națională i-au cerut demisia lui Laurențiu Reghecampf.

Steaua a egalat în cele din urmă după 73 de minute, când Gnohere a deviat o centrare venită de pe stânga de la Alibec.

După ultima etapă din sezonul regulat, Steaua ocupă locul 2, cu 47 de puncte, la 4 lungimi sub liderul Viitorul, care are și un meci în minus. ASA e ultima în Liga 1, cu 12 puncte.

Steaua - ASA Târgu Mureș 1-1
Au marcat:
Gnohere 73 / M. Constantin 65 (VIDEO)
*min. 25: Denis Alibec a ratat o lovitură de pedeapsă!
Click AICI pentru liveTEXT!

5 penalty-uri făcute de steliști în 2017: Achim (et. 22), Niță (et. 23), Tamaș (2 et 24), Jakolis (et 26)

Echipele de start:

Steaua: Stăncioiu - Ov. Popescu , Bălașa, Moke, Momcilovic - Pintilii, Muniru  - Jakolis, Fl. Tănase, De Amorim - Alibec
Rezerve: Poiană, Tudorie, Pleașcă, Mihalcea, Achim, Boldrin, Gnohere

ASA: Pap - Velayos, Rougkalas, M. Constantin, Mendy - Balgiu, G. Mureșan, Ferfelea - Nicoliță, Bâtfoi, Sin
Rezerve: Moga, Bucur, Dică, C. Rus, Lemnaru, Petriș, Pierre

 

 
 

După eșecul usturător suferit în fața lui Dinamo, 1-3 în manșa retur a semifinalelor Cupei Ligii, Steaua întâlnește pe teren propriu lanterna roșie a Ligii 1, ASA Târgu Mureș.

 Înainte de meciul cu mureșenii, Laurențiu Reghecampf are mari probleme de lot. Niță, Enache și Tamaș sunt suspendați, iar Mihai Bălașa este incert din cauza unei accidentări.

Astfel, antrenorul Stelei va trebui să improvizeze în defensivă. Pintilii va juca fundaș central, iar Pleașcă va debuta în tricoul roș-albastru.

Save

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (290)
gumbo
gumbo  •  05 Martie 2017, 08:09

Terminați, bre, cu Steaua, Steaua, Steaua in titluri și în text! E FCSB! Ard de nerăbdare să văd numele FCSB în țintarul UEFA la vară. Va și rima: ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  05 Martie 2017, 02:52

Unii cauta alibiuri sa spere ca pot aparea dpa meci cu ? V-am spus de ieri ca nu va fi usor !! V-am avertizat ca putem rata play off-ul !! Bre maine jucam numai cu dinamovisti in tribune contra ultimei clasate !! Sper ca pina la pauza sa avem deja 3 -0 pe tabela !

samertx
samertx  •  05 Martie 2017, 02:39
Postat de bogdany8 pe 05 Martie 2017, 02:35

Cel mai bun de la Pandurii e Sergiu Negrut care confirma-se si la CFR. Batin e si el cunoscut dar la noi a dat chix. La Botosani juca bine. Ma rog, vom avea meci greu pentru ca e o deplasare a naibii de intortochiata. Sper sa ne intoarcem cu 3 p si altfel insemnand calificarea matematica in playoff.

Nu-ți face probleme, îi batem de le sună apa în cap. :))

Vezi toate comentariile (290)
Comentează