FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

VIDEO+FOTO U Craiova l-a vândut și pe Băluță! A luat o sumă-record: "Negocierile au durat 10 zile" » Primele poze la noua echipă și imagini de la vizita medicală

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2018 16:15

După ce l-a dat pe Vladimir Screciu la Genk pentru două milioane de euro, U Craiova a mai vândut un jucător important: mijlocașul Alexandru Băluță la Slavia Praga, vicecampioana Cehiei.

Băluță, 24 de ani, a semnat un contract valabil pentru următoarele 4 sezoane cu Slavia, iar U Craiova va primi 3 milioane de euro. Băluță e astfel cel mai scump jucător plecat în străinătate din istoria clubului, alături de Ivan, transferat la Krasnodar în 2017 pe aceeași sumă.

"Sunt foarte fericit că am ajuns aici, foarte mândru, voi da totul!"
Alexandru Băluță


35884783 10155306477407172 2122791159460790272 n

"După 10 zile de negocieri intense, clubul Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu formația Slavia Praga pentru transferul definitiv al căpitanului Alexandru Băluță. Alex, îți mulțumim pentru tot ceea ce ai realizat la Știința, îți dorim mult succes și să fii un ambasador al Universității Craiova în Europa", se arată în comunicatul emis pe site-ul oficial al oltenilor.

Vizita medicală:

Cine e Alexandru Băluță

Alexandru Băluță evolua pentru U Craiova din 2014, perioadă în care a înscris 28 de goluri în 140 de meciuri în toate competițiile. Alături de olteni, Băluță a câștigat Cupa României în acest sezon.

Perioada petrecută la Craiova a fost sinonimă și cu debutul lui Băluță la prima reprezentativă, unde a strâns 5 meciuri și a înscris un gol, în amicalul România - Chile 3-2 din era Christoph Daum.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (83)
ipsilante
ipsilante  •  23 Iunie 2018, 19:30

Multumim Alex Baluta. Succes si bani. Vei fi mereu unul de-ai nostri. Cu 5 milioane incasate pe doua transferuri, conducerea Stiintei dovedeste profesionalism si standard inalt, pentru Liga I. Urmeaza sa vedem ce achizitii se vor face. Ma bucur ca Baluta nu a plecat la FCSB. Deviza noastra a fost, este si va ramane, lupta (sportiva desigur) contra ***. Da, noua OLTENILOR, ne place prazul! Voua va lasam ***! POFTA BUNA! FORZA STIINTA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  23 Iunie 2018, 15:58
Postat de Robert Damian pe 23 Iunie 2018, 07:19

Domnul,consumator masiv de praz!!Steaua,are istorie rusinoasa??Zici sa Tacem??Bine,Mr.Praz!!Tacem!!Am Vorbit Destul in tara!!Si mai presus,Am Vorbit in Europa prazache!!!Daca Steaua si Rinamo luau jucatori cu japca,voi,astia Cinstitii ,cluburi Universitare,Cand povestiti generatiilor mai tinere despre sutele de diplome de Ingineri,subingineri,economisti etc. care le dadeati jucatorilor ce evoluau la echipele universitare?????Multi,marea majoritate dintre ei NICI NU STIAU UNDE E SEDIUL FACULTATII?????Marea lor majoritate nu au deschis o carte in viata lor!!!Voi cu ce erati mai cinstiti decat Steaua sau Rinamo???Pai daca am trait intr-un asemenea sistem Comunist,santem TOTI vinovati,nu doar stelistii sau dinamovistii!!!!!Cata Ipocrizie!!!!

Dupa cum scrii, nu iei bacul nici anul asta! La aproape 70 de ani...e rusinos. Dar incercarea moarte n-are, zice un proverb. Poate... :))

fcu1948
fcu1948  •  23 Iunie 2018, 13:36
Postat de sibelius pe 23 Iunie 2018, 11:03

Ei da, ca voi jucarati in campionatul din exil sau din munti, iar mentorii spirituali Adrian Paunescu si Stefan Andrei erau antisistem.

Ei n-au jucat pe nicăieri, sunt proaspăt înființați, nu au nici o legătura cu Universitatea Craiova. Singura lor preocupare este să copieze tot ceea ce face Mititelu. Ei sunt echipa clonă sau copy-paste.

Vezi toate comentariile (83)
Comentează