FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - FC VOLUNTARI 1-1

VIDEO + FOTO Un fundaș a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din Liga 1 în acest sezon: "Am mai înscris așa când eram atacant la Liga a 3-a"

Captură TV Dolce Sport +7   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2016 19:25

Ionuț Balaur a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon de Liga 1 în partida dintre Pandurii și FC Voluntari, 1-1.

Fundașul de 27 de ani al ilfovenilor a primit o centrare de pe dreapta de la Cernat, după ce acesta a pus doi adversari la pământ, și a Balaur a finalizat cu o foarfecă de excepție. VIDEO AICI!

Este primul gol al fundașului lui FC Voluntari în acest sezon.

"Nu cred că am marcat eu golul campionatului. Căpățână la Iași a înscris mai frumos. Am mai dat un gol asemănător când jucam la Liga a 3-a, dar atunci eram atacant. Azi am câștigat un punct. Și noi, și ei am avut ocazii mari. Până la urmă rămâne un punct", a declarat Ionuț Balaur la TV Dolce Sport.

450.000 €e cota lui Balaur pe transfermarkt.de

gol

vlcsnap 2016 12 01 19h21m25s45
Captură TV Dolce Sport

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  01 Decembrie 2016, 20:40

de hentul lui TAMS nimic ? de cartonasele neacordate bercenarilor nu zice nimic ? pt umilinta primita trebie sa se scuze becaliotii ,asa isi indulcesc si ei noptile ..cate rosii trebuia sa ia popescu la intrarile f tari ,bourceanu ,golubovici care se arunca ca bebrbecu cu capu inainte si ii da una lui nedelcearu de numai stia in ce zi e nici la vestiare ?daca in loc de lovire cu capul era o intrare lafel de necontrolata cu talapa inainte ,ce cartonas s edadea ..asa cristea cu otelu a iesit cu capu spart dupoa o intrare dura ..ca e cap ,ca e picor ..faulturile dure si imprudente sau cu intentie se sanctioneaza cu rsu direct ..sau coate ,pumni ,..vreti sa luati din jocul f bun al echipei cu jcatori sub 20 de ani si adusi gratis multi din ei ,altii din pepiniera ..DINAMO nu A INVESTIT 4,5 MIL D EEURO SA FIE UMILITA ..FCBERCENI A INVESTIT SI A FOST UMILITA ..MERITUL COPIILOR E UNUL F IMPORTANT TINAND CONT CA EI AU JUCAT CU ADVERSAI CARE AU IMBRACAT TRIOUL NATIONALEI MARI SI IMBRACA ..ASTA TREBUIE SA SE SPECIFICE ..

bamse1901
bamse1901  •  01 Decembrie 2016, 19:57

Frumos

Vezi toate comentariile (2)
Comentează