FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - VOLUNTARI 1-2

VIDEO Ganea de play-off » Antrenorul a ajuns la al treilea succes consecutiv cu Voluntari: 2-1 cu Chiajna

Articol de GSP - Publicat luni, 29 februarie 2016 00:00

Derby-ul Ilfovului, influenţat de erori grave de arbitraj, i-a adus lui Ganea al treilea succes consecutiv.

Iarbă naturală sau sintetic, adversar cu nume mic sau mare, Voluntariul bate pas de defilare în 2016. Ionel Ganea înşiră victimele în acest debut de an cum făcea pe vremuri, când era fotbalist.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Victoria de ieri, obţinută şi împotriva unui arbitraj tendenţios, care a dezavantajat în mod clar Voluntariul, a venit ca urmare a unei strategii mai corecte şi a unui fotbal mai de calitate arătate de echipa lui Ganea.

Falub a mizat pe vedete, pe fotbalişti cu nume mare, precum Obodo, Milevski, în timp ce rivalul său de pe cealaltă bancă a continuat să nu schimbe aproape nimic în primul 11 faţă de etapele precedente. Şi acest lucru s-a văzut.

Moke şi Achim formează unul dintre cele mai bune cupluri de mijlocaşi centrali din ţară, iar Kone bate cornerele precum în Premier League. La o astfel de fază, Ţâru a deschis scorul, după care meciul a fost relansat de Kovacs, care a intervenit brutal în meci.

Chiajna a egalat dintr-un penalty inexistent, însă ceea ce era corect să se întâmple s-a întâmplat: Voluntari a câştigat după ce Bălgrădean a avut un reflex de portar retras de mulţi ani, Tudorie a urmărit, a scos pentru Achim, care a împins balonul în plasă.

Voluntari va juca în play-off, dar la cum a arătat de când a intrat pe mâna noului antrenor, foarte probabil că Ionel Ganea ar merita să "evolueze" în play-off.

Kovacs a distrus meciul

  1. N-a dat penalty pentru Voluntari
    În finalul primei reprize, la scorul de 1-0 pentru oaspeţi, Voduţ a fost faultat în careul gazdelor de către Odibe, fiind împiedicat în mod clar să joace balonul. "Centralul" din Carei n-a văzut însă intervenţia neregulamentară şi a lăsat jocul să continue. "Trebuia să acorde penalty, a fost fault" a sunat verdictul lui Constantin Zotta, expert la DolceSport.
  2. A inventat penalty pentru Chiajna
    În minutul 53, Kovacs a dat penalty, dar la o fază la care nu se impunea. Pena a căzut în suprafaţa de pedeapsă, talonat de Filipov, iar arbitrul a indicat punctul cu var. Nici o reluare nu a arătat că bulgarul ar fi produs fault. "N-a fost nimic, Filipov nu faultează", a comentat Zotta.

11 luniau trecut de la precedentul gol marcat de Milevski, reuşit în tricoul lui Hajduk Split

chiajna voluntari 1 2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dora
dora  •  29 Februarie 2016, 09:29

La ce au jucat, unii de la Chiajna au note cam mari...iar la Voluntari notele sunt cam mici.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close