FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA - SPORTUL 1-0

VIDEO Gata şi cu "gaşca"! » Sportul a pierdut la Sibiu primul meci din retur

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 martie 2012 23:10

Golul senzaţional al lui Iulian Popa a fost suficient pentru ca ardelenii să cîştige trei puncte vitale în lupta pentru supravieţuire


Vasile Şiman a venit cu elicopterul la Sibiu. Turbulenţe au fost la sol, la puţin timp după ce patronul bucureştenilor a luat loc la "oficială". Iulian Popa a trimis superb în dreapta lui Cezar Lungu, de la 25 de metri, la prima şarjă a gazdelor (2). Voinţa a avut în continuare iniţiativa. "Foarfeca" lui Popa (6) şi şutul din unghi al lui Postolache (13) i-au dat emoţii goalkeeper-ului Sportului. La cealaltă poartă, Ghinga a venit fără marcaj la un corner, dar şutul său a fost respins de pe linie de Postolache (23). Dobre şi-a bătut joc de centrarea lui Ferfelea, 12 minute mai tîrziu.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Cu o bancă "scurtă", Daniel Isăilă a mutat în a doua repriză în defensivă. A ieşit Ghinga, a intrat Stancu. Ocaziile au apărut tot în careul lui Lungu, însă Zăgrean l-a luat la ţintă pe portar după serviciul excelent al lui Popa (54). Intrat de 10 minute, Stancu a văzut "roşu" după un fault din postură de ultim apărător la Tătar (69). Zăgrean a echilibrat raportul de forţe cu o intrare de K1 la Lungu (73). Sportul a încercat să forţeze egalarea pe final, dar Miron a cules toate baloanele aruncate în careul său.

"Primul meu gol în Liga 1 a fost tot în poarta lui Cezar Lungu, care în tur evolua la Astra. Atunci i-am dat scăriţă, iar acum l-am executat perfect. Sîntem o echipă cu suflet mare. Acest gol îmi dă multă încredere"
Iulian Popa, atacant Voinţa

"Sînt trei puncte extrem de importante pentru noi, care ne dau un moment de respiro. Am făcut o primă repriză foarte bună, iar în actul secund am continuat să jucăm, fără să ne retragem în apărare"
Ioan Hămbăşan, preşedinte Voinţa

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
orre
orre  •  26 Martie 2012, 15:30
Postat de varanga53 pe 26 Martie 2012, 11:28

Mai deontologilor , gata , i-ati ingropat ? Sportul o fi vreo Barcelona si noi nu stim ? Asta e spiritul lor , cand nu te astepti , joaca mai slab.

varanga53, voi saspuneti ce bulan ati avut cu Vointa, la Bucuresti trebuia sa luati bataie nu sa castigati, sau ai uitat ce sa distrat, tot Iulian Popa cu epavele voastre. iar la Sibiu, ditamai Steaua a facut un egal chinuit cu o echipa care nici vacanta nu avea, si o echipa in care toti castigau mai putin de jumate decat DODELUL VOSTRU, CARE MAI MULT IMI PARE UN PLESAN. SI AVETI O GRAMADA DE DODELI LA VOI.

staneang
staneang  •  26 Martie 2012, 12:15

Felicitari Vointa si tuturor care se implica in proiect,patron,peluza sud,specatori si primarie.O echipa mica dar ambitioasa.

varanga53
varanga53  •  26 Martie 2012, 11:28

Mai deontologilor , gata , i-ati ingropat ? Sportul o fi vreo Barcelona si noi nu stim ? Asta e spiritul lor , cand nu te astepti , joaca mai slab.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close