FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - U CLUJ 1-2

VIDEO Gata şi cu Sinescu! » Patronul Astrei s-a supărat după 1-2 cu U Cluj şi vrea să renunţe la antrenor

Valentin Sinescu nu mai e sigur de postul său la Astra
Valentin Sinescu nu mai e sigur de postul său la Astra

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2013 23:38

Patronul Ioan Niculae şi-a desfiinţat după meci antrenorul, care va fi aproape sigur primul tehnician demis în acest retur.

A fost nevoie de două înfrîngeri ca patronul Ioan Niculae să se plictisească şi de Valentin Sinescu, antrenorul-revelaţie care a cîştigat 23 de puncte din 36 posibile şi a calificat echipa în semifinalele Cupei României. "M-am convins de limitele lui Sinescu. Aici e fotbal, nu filozofie, iar fotbal nu jucăm. O să las să treacă această noapte şi voi lua o decizie. Probabil ne vom despărţi de antrenor. Trebuia să aduc unul serios în iarnă", a declarat imediat după meci patronul Astrei.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Adevărul e că giurgiuvenii parcă au uitat să mai joace fotbal. După un meci slab în faţa lui Dinamo, 0-1, elevii lui Sinescu au fost penibili şi aseară, făcîndu-i pe clujeni să pară nişte superstaruri! Buleică "Walcott" l-a depăşit atît în viteză, cît şi prin dribling pe Junior Morais de cîte ori a vrut şi a fost gata să deschidă scorul, dar mingea s-a oprit în bară, din poziţie centrală. Alt ardelean, altă vedetă. Borza a "arestat" mingea, la o lovitură liberă de la 25 de metri, a lovit-o fabulos, în stil Gareth Bale, şi a deschis scorul: 1-0! Era minutul 32.

Ganea a păstrat acelaşi stil ofensiv tot meciul, a schimbat post pe post şi fotbalul l-a răsplătit: Universitatea a mai înscris o dată cu 5 minute înainte de final, din penalty, prin Muzac. Budescu a punctat şi el de la punctul cu var, în minutul 89, dar insuficient cît să spele ruşinea.

"Le-am spus jucătorilor mei că sînt mai buni decît adversarii lor şi aşa a fost. Scorul putea fi mai mare!" (Ionel Ganea, antrenor U Cluj)

"Am pierdut două meciuri şi, probabil, conducerea trebuie să ia o decizie în favoarea echipei. De obicei omul de pe bancă este de vină pentru lipsa rezultatelor" (Valentin Sinescu, antrenor Astra)

566525-astra-u.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
exorientelux
exorientelux  •  07 Aprilie 2013, 08:55
Postat de alpin pe 06 Aprilie 2013, 08:10

Gargara! Stelutza din Giurgiu a cedat punctele stelUtzei din Cluj! C-asa-i la Cooperativa. Toti stau capra in fata oilor si isi impart intre ele restul punctelor. Nimic nou sub soare.

Vorbesti prostii, insa te inteleg, ura ta fata de U iti intuneca judecata, franare!

exorientelux
exorientelux  •  07 Aprilie 2013, 08:53

sunt asa mandru de baieti.... mi-au facut o bucurie! Haide U!

fulk_nerra
fulk_nerra  •  06 Aprilie 2013, 12:06
Postat de alpin pe 06 Aprilie 2013, 08:12

Esti mai prost decat magarul de la Cheile Turzii! Echipa PD-L-ului este U Cluj, prostalaule!!! Paszkany are afaceri cu PSD-ul din Cluj.

Arpi are afaceri acum cu PSD; inainte a avut cu PDL, a si luat bani de la primaria lui Boc, dar fiind baiat destept, a simtit ca tre sa sara din barca cind aceasta lua apa.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează