FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - GAZ METAN 2-2

VIDEO Gavrilaș, tu ești 12! Voluntari rămâne fără victorie în play-out după ce a luat două goluri parabile cu Gaz Metan, 2-2

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2017 00:00

Doar 500 de spectatori au ales ieri la prânz să iasă din casă şi să vadă un meci de fotbal pe stadionul din Voluntari şi nu poţi să nu te gândeşti de ce edilul localităţii de lângă Bucureşti cheltuie o grămadă de bani din bugetul Primăriei pe ceva ce nu e atractiv pentru locuitorii oraşului.

Partida începuse bine pentru ilfoveni, după ce Cernat, cine altul?, l-a lăsat singur cu portarul pe Voduţ, iar acesta a deschis scorul. Însă Gavrilaş şi-a bătut joc de debutul promiţător al echipei sale, scăpând pe sub el şutul moale al lui Buziuc (41). Acelaşi Buziuc putea face 1-2 după pauză, dar a tras incredibil din 5 metri peste poartă!

Click aici pentru VIDEO!

Cernat i-a lăsat locul lui Marinescu, iar ploieşteanul a urmărit bine un balon trimis în careu de Deac şi a marcat golul ce părea că îi scapă de griji pe "voluntari". Doar că, la ultima fază, Curtean a centrat perfect din corner, iar Iulian Cristea, singur în 6 metri, a trimis cu capul pe lângă spectatorul Gavrilaş.

"Am controlat meciul în totalitate, puteam obține victoria dacă eram mai atenți la ultima fază. Dacă nu suntem atenți, putem retrograda"
Costin Lazăr, mijlocaș FC Voluntari

"Meciul mergea de la început spre un egal, poate nici ora de disputare a jocului nu ne-a ajutat. A fost un joc slab, dar e bine că am revenit. Noi vrem să nu mai pierdem vreun meci"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"Sezonul l-am început cu gânduri de play-off, iar acum ne-am trezit la retrogradare. Au fost multe meciuri pe care le-am pierdut în ultimul minut"
Doru Popadiuc, mijlocaș FC Voluntari

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează