FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - VIITORUL 4-0

VIDEO Gaz for fun! » Mediaşul a făcut spectacol cu Viitorul, scor 4-0

Bawab a marcat ieri al doilea său gol din acest sezon
Bawab a marcat ieri al doilea său gol din acest sezon

Articol de - Publicat luni, 10 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 martie 2014 23:33

Mediaşul lipsit de obiectiv clar şi de bani face spectacol: un 4-0 curat cu Viitorul lui Hagi, adversarul care le-a chinuit pe Dinamo şi pe CFR.

Dulca trebuie să aibă argumente magice, de vreme ce reuşeşte să motiveze un lot de jucători neplătiţi şi cărora nu le e foarte clar pentru ce mai luptă în acest sezon.

Gaz Metan nu mai are cum să retrogradeze nici dacă ar vrea, şi nici o participare în Europa League nu-şi propune. Dar continuă să joace spectaculos chiar şi în condiţiile astea.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Slăbiciunea Viitorului i-a îmbiat pe ardeleni. Trupa lui Hagi a rezistat o repriză, apoi s-a prăbuşit complet, încurcată de propriul portar, Buzbuchi, un internaţional din lotul pe care Piţurcă l-a opus Argentinei în amicalul de miercuri. Buzbuchi a luat uşor primul gol, a greşit la al doilea şi l-a încasat lejer şi pe al patrulea.

Al treilea a fost şi mai caraghios decît gafele goalkeeperului, un autogol al fundaşului Ţîru, unul dintre primii tineri pe care i-a propus Academia lui Gică.

Formaţia cosmopolită a lui Dulca, una care reuneşte ex-iugoslavi, un brazilian, un albanez şi un iordanian, printre alte naţionalităţi, a marcat mai uşor decît obişnuieşte şi a urcat în prima jumătate a clasamentului, peste CFR Cluj. Cu o formulă din care şi antrenorul Dulca, şi fotbaliştii lui luptă doar ca să le atragă atenţia altor cluburi mai bogate.

"Le zisesem jucătorilor să aibă grijă, că întîlnim un adversar organizat, care se apără foarte bine. Dar primul gol a simplificat misiunea noastră, ne-am făcut treaba perfect" (Cristian Dulca, antrenor Gaz Metan)

608579-gaz-metan-viitorul-4-0.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rutzulica
rutzulica  •  10 Martie 2014, 14:41

Asa se intimpla cind il tii pe Dica pe banca, il odihnesti pe Axente si il fortezi pe Buzbuchi, "obosit" dupa convocarea nemeritata de la Nationala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează