FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN 1-2

VIDEO Gaz marţian » Gaz Metan a părăsit grupul retrogradatelor după 2-1 la Astra

Articol de - Publicat luni, 27 aprilie 2015 00:00

N-a fost nimic pămîntean la Giurgiu: Alibec a înscris un gol de pe altă planetă, apoi ardelenii au luat toate cele 3 puncte cu doar două şuturi trimise spre şi pe poartă!

De la promovarea ei în 2008, Gaz Metan a reuşit, de multe ori, să imite formaţia engleză Wigan. Care, pînă la retrogradarea în Championship, revenea miraculos pe final de sezon şi "supravieţuia".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Scenariul de ieri s-a pliat perfect. Oaspeții s-au apărat ermetic, n-au acordat multă atenţie tehnicii şi au plecat cu toate cele 3 puncte.

Chiar dacă, în prima repriză, Alibec a trecut prin extremele unui vîrf. Mai întîi a ratat penibil din 8 metri, şut pe lîngă, apoi a înscris un gol senzaţional. Şut de la 25 de metri, cu un plonjon degeaba al lui Pleşca!

Au venit apoi cele 7 minute ale Gazului, împărţite în două reprize. Gol frumos Roman, "cap" la vinclu, şi penalty obţinut de acelaşi vîrf. Transformat de Curtean! Astra n-a mai contat pe tabelă, deşi acelaşi Alibec s-a apropiat de un 2-2 mai logic. Iar Mediaşul urcă deasupra liniei periculoase!

Indicaţii de la Pustai

Pentru a doua etapă consecutivă, fostul antrenor al medieşenilor, Cristi Pustai, a fost prezent în tribune la partida Gazului. Fără angajament, tehnicianul a fost surprins, în minutul 62, vorbind la telefon. A părut că-i dă indicaţii secundului Todea, care discuta şi el la mobil în acelaşi timp! Pustai nu mai poate fi antrenor al Gazului în acest sezon, întrucît a bifat deja două echipe, Rapid şi Tg. Mureş.

"Nu e o victorie nesperată, fiindcă ne gîndim la cele 3 puncte înaintea fiecărui meci. Însă, dacă nu învingem Galaţiul, am bătut degeaba la Giurgiu"
Dan Roman, atacant Gaz Metan

"Încercăm, ne luptăm, dar nu cîştigăm. Şi aici e o problemă. Ştiam că ei se vor bloca. Suferim şi îmi pare rău, pentru că băieţii depun un efort mare. Ne gîndim la meciul cu Petrolul"
Dorinel Munteanu, antrenor Astra

astra gaz metan 1 2

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
gazistu
gazistu  •  28 Aprilie 2015, 17:00

daca nu batem otelul acasa , vctoria de la giurgiu e nula

criss1981
criss1981  •  27 Aprilie 2015, 19:34

Nu sunt rude,sunt gazprom,cand spui gaz spui medias,acolo e mama gazului pt cei care nu stiu..la medias sunt sediile,romgaz,exprogaz,transgaz..etc

breitner
breitner  •  27 Aprilie 2015, 17:28

Te pomenesti ca si astia (medias) sunt rude cu gazprom!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează