FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 4-0

VIDEO » Gaz Metan a umilit-o pe Dinamo, 4-0! Llullaku și Axente au făcut instrucție cu "câinii" lui Andone

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 16:57

Gaz Metan Mediaș n-a avut probleme în fața lui Dinamo pe care a învins-o cu 4-0, după ce au deschis scorul dintr-un penalty inventat de centralul Alexandru Tudor.

GAZ METAN - DINAMO 4-0 VIDEO / TEXT
Au marcat: Llullaku 31 p*., 89p., Axente 77, 81
*penalty eronat pentru medieșeni (DETALII AICI)
**ratare uriașă a lui Rotariu (DETALII AICI)

Dinamoviștii au început mai bine și după 27 de minute puteau deschide scorul după lovitura de cap a lui Gnohere, însă Pleșca a fost la post și a reținut balonul.

Două minute mai târziu, Llullaku a fost agățat în afara careului de Ceccarelli și arbitrul Alexandru Tudor a arătat punctul cu var. Fotbalistul faultat a fost cel care a înscris din penalty.

În minutul 77, Eric driblează la marginea careului, șutează în blocaj și balonul ajunge la Axente, care majorează diferența. Tot Axente a înscris 4 minute mai târziu și părea că nimic nu se va mai întâmpla. Dar cu un minut înainte de finalul jocului Nedelcearu a comis și el un penalty după un fault la Llullaku și același fotbalist al medieșenilor a transformat lovitura de pedeapsă și a ajuns la cota 16.

După 19 etape, Gaz Metan ocupă locul 3 în Liga 1, cu 34 de puncte, în timp ce Dinamo este pe poziția a 6-a, cu 29 de puncte.

Medieșenii au ajuns la 12 meciuri fără înfrângere, cea mai lungă serie din istoria echipei.

Echipele de start:

Gaz Metan Mediaș: Pleșca – V. Crețu, C. Petre, I. Cristea, Rugasevic, Bic, Danci, Buzean, Axente, Eric de Oliveira (cpt), Llullaku.
Antrenor: Cristian Pustai
Rezerve: A. Marinescu – Trtovac, Olaru, Buziuc, Al. Munteanu, D. Lupu, R. Romeo.

Dinamo: Penedo Cano – Ceccarelli, Nedelcearu, Maric, St. Filip – Hanca, Mahlangu, D. Nistor (cpt) – D. Rotariu, Gnohere, V. Lazăr.
Antrenor: Ioan Andone
Rezerve: Brănescu – M. Popescu, D. Popa, Vl. Olteanu, Dudea, Romera Navarro, Tîrcoveanu.

Arbitru: Alexandru Tudor (București)
Asistent 1: Vasile Marinescu (București)
Asistent 2: Sebastian Stoianov (Constanța)
Rezervă: Iulian Călin (Ștefănești)
Observator LPF: Cristian Vasc (Tg. Lăpuș)
Observator CCA: Sorin Boca (Iași)

 
 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (799)
corectu
corectu  •  06 Decembrie 2016, 08:03

A mai fost un penalty pentru Gaz.Tudor,cand a fost nu a dat,cand n-a fost a dat.Exact ca in meciul Steaua-CSUCraiova.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  06 Decembrie 2016, 07:48

Dinamo a fost calcata in picioare la Medias-Gaz Metan Medias-Dinamo 4-0 !!!Si in partida cu Steaua au primit usor un penalty , iar Stelei nu i s-a acordat un penalty clar la Adi Popa, ca sa nu mai vorbim de cadoul facut de Tamas...Daca arbitrul dadea penalty la Adi Popa nu mai batea Dinamo in veci vecilor ! Oricum felicitari Gaz Metan Medias, m-am racorit aseara !

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  06 Decembrie 2016, 05:55
Postat de zecs93 pe 06 Decembrie 2016, 02:15

Eu cred ca ne bate si Tg Mures etapa ce vine, doar ce au batut Botosani si Chiajna in ultimele etape !!! Mare grija pe cine deleaga CCA-ul !!! Poate il cheama din nou pe tudor sa-si termine lucrarea :)

Acu-mi explic de ce FCD1948B a fost invinsa (greu!) de galacticii lui Pustainho: Tudor e de vina! Noroc ca l-a dibuit Zexe... Altfel, evident, a fost din nou UNA GRANDE PARTITA. Asteptam noua coregrafie, cu imagini de la acest meci... Augh! Augh! Augh!

Vezi toate comentariile (799)
Comentează