FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 1-1

VIDEO » Gaz Metan și Steaua au remizat pentru Dinamo, scor 1-1! Cu o victorie în fața Pandurilor, "câinii" merg în play-off

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 17:10

Trupa lui Reghecampf a început în forță și după 6 minute a cerut o lovitură de pedeapsă după o intervenție în careu a lui Vali Crețu la William de Amorim. Arbitrul George Găman a lăsat jocul să continue.

  • Gaz Metan și Steaua au remizat în penultima etapă din sezonul regulat, scor 1-1;
  • Oficial, Viitorul nu mai poate pierde locul 1 pentru play-off;
  • Cu o victorie în fața Pandurilor în ultima etapă, Dinamo se califică în play-off.

Steaua a deschis scorul în minutul 30 după reușita lui Alibec, care a primit o pasă perfectă de la Gnohere și a înscris cu un șut de la 12 metri.

Medieșenii au egalat în minutul 54, când Trtovac l-a găsit foarte bine în careu pe Sikorski, iar acesta din urmă l-a învins pe Niță.

Steaua ocupă locul 2, cu 46 de puncte, în timp ce Gaz Metan a ajuns la 39 de puncte și se află pe locul 4. Medieșenii vor juca în ultima etapă din sezonul regulat cu CSU Craiova, ocupanta poziției a 3-a.

GAZ METAN - STEAUA 1-1 VIDEO / liveTEXT
Au marcat: Sikonski 54 / Alibec 30
*Steliștii au cerut penalty în minutul 6. DETALII AICI!

Echipele de start:

Gaz Metan: Greab - Crețu, Trtovac, Zaharia, Rugasevici - Cristea, Bic - Munteanu, Eric - Buziuc - Sikonski

Steaua: Niță, Enache, Bălașa, Tamaș, Momcilovici - Muniru, Pintilii - Jakolis, Alibec, De Amorim - Gnohere
Rezerve: Stăncioiu, Tudorie, Fl. Tănase, Mihalcea, Achim, Moke, Boldrin

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (450)
corectu
corectu  •  27 Februarie 2017, 07:38

Rednic antreneaza Mouscron care e pe ultimul loc in Belgia,Iar Lucescu de abia a iesit din cupele europene eliminat de Anderlecht'Halal>

1618597915124142
Alexandru Chis  •  27 Februarie 2017, 05:45

In urma cu vreo 40 de ani, la un meci Petrolul-Farul, unul dintre aparatorii Ploiestiului le spunea adversarilor: "Intrati ma in care sa va faultez ca sa va dea 11 metri! Nu vedeti ca prin suturi de la distanta nu puteti marca?". Meciul s-a terminat remiza si Farul a... retrogradat! Cam asa s-a intimplat si la Medias unde "elevii lui Pustai" nu au fost capabili sa dea un al doilea gol. desi stelistii mai-mai ca nu si-au impins siguri mingea in plasa propriei porti! S-a dorit un blat ca pe vremea lui "Tata Jean" dar, din pacate, a rezultat o remiza penibila care a avantajat toate contracandidatele la play-off, mai putine pe Medias si FCSB. Ramine un mare semn de intrebare: Sa nu fi stiut nimic Becali despre acest aranjament? Nu de alta dar daca tot se considera cucernic, ar trebui sa acuze aceasta lucratura penibila".

zecs93
zecs93  •  27 Februarie 2017, 01:21
Postat de bvd_magheru pe 26 Februarie 2017, 22:46

Sper saii aduca la forma fizica maxima dupa perioada de iarna ! Asta fara jucatori care sa alerge ca nebunii 90 si de mi nu face treaba !

Contra e poate cel mai bun dupa Rednic si Lucescu care a pasit in Stefan cel Mare, a fost un jucator bun, iar ca antrenor este si mai bun, dar mi-e frica ca la vara pleaca pentru ca va avea pretentii prea mari, un antrenor ca Cosmin Contra care a salvat Getafe de la retrogradare in LA LIGA, in poate cel mai bun campionat al lumii, nu poate fi altcumva decat super antrenor !! Sper sa ramana multi ani la noi, dar nu prea vad cu jeggu ala de Negoita care se zgarceste la bani, iar acum cu problemele cu legea sigur va spune PA jucatorilor transferati !!!

Vezi toate comentariile (450)
Comentează