FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO Gheorghe Hagi reaprinde conflictul cu Dan Petrescu: „Eu nu sunt Petrescu să plec de la meci” + „Înțepături” și la adresa FRF

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2019 11:44

Gheorghe Hagi (54 de ani) a făcut scandal la conferința de presă de după meciul cu Poli Iași, scor 2-1, fiind nemulțumit de prestația arbitrilor. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

A fost un meci tensionat, iar ambele echipe s-au plâns de modul în care a arbitrat Adrian Comănescu la Ovidiu. Gheorghe Hagi a fost un car de nervi pe marginea terenului, motiv pentru care a fost trimis în tribună. La conferința de presă de după meci, „Regele” a reacționat și a făcut referire la rivalul său Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, care după ce a fost eliminat la meciul cu Astra Giurgiu (scor 2-3), a ales să nu mai rămână în tribună, ci să plece de la stadion. 

Tu crezi că eu sunt Petrescu să plec de la meci? Băi, oamenilor, voi credeți că eu sunt Petrescu? Cu tot respectul pentru Dan și avea dreptate, dar eu nu am plecat de la meci. Eu stau aici, mă. Când e greu eu ies, nu fug. Voi nu m-ați cunoscut pe mine. Păi, eu am venit acasă, voi nu înțelegeți? Eu de zece ani bag bani în fotbalul românesc.  

Am dat 11 jucători la lotul național. ISTORIE! U21 a fost în semifinale, unic în istoria fotbalului românesc! Păi, am avut 10-11 jucători acolo. Nu sunteți mulțumiți, domnilor? Dar ce trebuie să mai fac? Și câți mai dau la loturile naționale (n.r. de juniori), 30-40 de jucători în fiecare an și federația nu îmi dă un leu”, a „tunat” Gheorghe Hagi, la conferința de presă.

Gheorghe Hagi și Dan Petrescu și-au mai trimis „săgeți” în debutul acestui sezon al Ligii 1, după ce „Bursucul” a declarat că singura echipă care i-a pus probleme a fost nou-promovata Chindia Târgoviște. „Regele” s-a „aprins” în urmă cu o lună auzind această declarație și nu l-a iertat: „Schimb toată echipa și-l bat, că și asta a zis, că el a fost primul din Liga 1 care a schimbat echipa...Mă Dane, ai fost plecat prin China. Noi am schimbat și în play-off, și în Cupa României și tot am câștigat. Eu zic, poate să fie și frate-miu! De ce să tac? Dacă se supără, să fie sănătos!”.

CELE MAI TARI MOMENTE DIN CONFERINȚA LUI HAGI

VEZI ȘI:

VIDEO Gică Hagi s-a dezlănțuit! Din nou! Mesaj tranșant pentru Gigi Becali: „Șeful Stelei a zis că e război. Îi transmit asta!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
163832047373948
Laurentiu-Mihail Nadasan  •  24 Septembrie 2019, 19:04

Gica draga ! daca tin eu bine minte, parca ai fost si antrenor la nationala, si what.....? unde s-a calificat nationala ? nu-mi spune ca vrei iar antrenor la nationala ! te rog...*** ! Acuma ai fost si tu eliminat, si esti si tu recidivist ca Dan Petrescu. Ei acum sa vedem, tu cate etape de suspendare o sa iei ! normal si logic ar fi 4, nu ??? Ba da !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Septembrie 2019, 16:52

Moare de invidie.Pacat....

857985551012568
Laszlo Tavaszi  •  24 Septembrie 2019, 15:32

Cam asa arata un fost "rege" ,ajuns bufon...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează