FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENAMENT

VIDEO Gică Hagi le arată puştilor de la Viitorul cum se loveşte corect mingea » Ianis Hagi a fost numai ochi şi urechi

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 14:50

Gică Hagi, unul dintre cei mai buni fotbalişti români ai tuturor timpurilor, le-a arătat fotbaliştilor de la Viitorul cum trebuie executate corect loviturile libere.

Printre învăţăceii prezenţi la antrenamentul Viitorului s-a aflat şi fiul lui Hagi, Ianis în vîrstă de 15 ani, care este tot mai aproape să debuteze pentru formaţia tatălui său în Liga 1.

"Regele" a fost atent la toate detaliile şi a avut răbdare cu jucătorii cărora le explica secretele lovirii corecte a balonului. Fotbaliştii au fost numai ochi şi urechi, ştiind că învaţă de la cel mai bun.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
xhthu
xhthu  •  16 August 2014, 14:13
Postat de vladp pe 15 August 2014, 16:06

Eu de pilda, copil fiind, l-am vazut pe Dobrin in plina activitate. Apoi, Am avut sansa sa-i vad jucand pe Dumitru, Dumitrache, Aurica Radulescu, Marcel Raducanu, Ilie Balaci, Sorin Cartu si mai recentii, Danut Lupu, Ioan Ovidiu Sabau si evident Gh. Hagi. Lista mea si incerc sa fiu cat se poate de obiectiv este urmatoarea: Dobrin, Ilie Balaci, M. Rdaucanu, Ion Ovidiu Sabau, Gh. Hagi, Gica Popescu, Ion Dumitru, Belodedici, F. Dumitrache, Sorin Cartu, Danut Lupu. Asta in conditiile in care n-am luat deloc in calcul pe Petchovski, Ozon, Constatin, Baratki,Dobay jucatori pe care nu i-am vazut si depsre care nu am reusit sa citesc suficient ca sa-mi fac o impresie.

dobrin>marcel raducanu>hagi>adi ilie si cel putin la fel de talentati fane petcu,alin stoica,jean barbu,lupu sau lutu care s-au nascut talent si au murit sperante

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 17:36
Postat de the_champions pe 15 August 2014, 16:35

Asta e antrenament ? Eu vad ca majoritatea nu prea are chef, pai sa vedeti bai antrenamente in west la echipele adevarate de fotbal.

..)))))))))))) da, asta e situatia.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 17:36

le arata degeaba... n-are cui..))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează