FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO Gică Hagi și melodia de 200 de milioane de vizualizări din vestiarul Viitorului: „Cerea mereu piesa în care cânta Neymar”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 09:45

Rivaldinho (24 de ani, atacant) a vorbit într-un interviu pentru presa din Brazilia despre cum colaborează cu Gheorghe Hagi și a dezvăluit lucruri neștiute despre antrenorul-manager de la Viitorul. 

Brazilianul Viitorului susține că Gică Hagi e fascinat de melodia „Balada Boa”, care e cântată de Gusttavo Lima. Lui Hagi îi place varianta cântată de artist împreună cu Neymar, așa cum s-a întâmplat într-un concert celebru, care a strâns 200 de milioane de vizualizări pe Youtube. 

„Hagi pune melodia «Balada Boa» a lui Gusttavo Lima după anumite meciuri. Când câştigăm, e foarte fericit. Chiar m-a surprins când a întrebat prima oară de melodie. Cerea melodia în care cântă şi Neymar. Nici nu ştiam. Apoi şi-a amintit şi a rugat pe cineva să pună melodia. Chiar îi place”, a declarat Rivaldinho pentru blogs.correiobraziliense.com.br.  

„E o mândrie, un privilegiu să fiu antrenat de Gheorghe Hagi. Este cel mai mare jucător din istoria fotbalului românesc, unul dintre cei mai mari 100 din istoria fotbalului mondial. E un antrenor grozav” Rivaldinho

Vezi și:

Harlem Gnohere la Levski Sofia?! Salariu de senzație pentru vârful FCSB + casă și mașină

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
bodrin
bodrin  •  04 Ianuarie 2020, 11:50

Am ascultat melodia. Nu e prea originală, seamănă mult cu o piesă care se auzea tot timpul în urmă cu câțiva ani...Chiar dacă mă înșel însă sigur nu e pentru persoane de vârstă lui Hagi,...e pentru fetițe adolescente emancipare!

jedela
jedela  •  04 Ianuarie 2020, 05:17

*** Neymar era doar de decor pe scena . Nu a cantat !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  03 Ianuarie 2020, 09:52

E bine si asa ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close