FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Giuleştiul şi-a condus cum se cuvine favoriţii către liga secundă: "Sîntem în B. Şi ce?!"

Articol de - Publicat joi, 28 mai 2015 00:00

Ieri, jocul cu Pandurii a trecut în plan secund, iar fanii Rapidului au invocat spiritul vişiniu pentru o atmosferă de "la revedere" mişcător.

Garnitura Giuleştiului aşteaptă semnalul pentru a intra în ultima staţie. Nu e o gară oarecare, e o vamă către ţinutul sărăcăcios al "B"-ului. Unde vagoanele ei vor părea însă ca un Orient Express, vopsite proaspăt, tînăr, pentru drumul înapoi.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Însă la această staţie, pasagerii din sezonul actual vor coborî. Aşa că, pe ultimul peron, totul este o sesiune de autografe cu meci inclus. Străinii fără bilet de matineu se dau jos, se pozează cu lumea de pe margine, o încălzire cu public inclus.

Ultimul Panco Italiano

Se-adună şi vestitorii. "Sîntem în B. Şi ce? Pentru Rapid facem orice", se cîntă după 20 minute, cînd torţele şi fumigenele întrerup partida. Toate acompaniate de un "Sfîrşitul nu-i aici" vopsit la tribuna a doua, acolo unde vorbele Moţului Pittiş sînt actuale şi liniştitoare.

"E Panco, Panco Italiano!". Pentru că nu trebuie uitat şeful de tren, "naşul", simbolul actual. Cel din teren, Niculae, ratează două mari ocazii, printre care şi o bară. E aplaudat de 3.000 de oameni.

Cu Săpunaru în atac

Cînd Mrzljak face 1-0 după o gafă Săpunaru, citeşti mesajul de pe o pînză mică şi neagră, "Cînd nu-i greu?". Pentru că Giuleştiul mai are un simţ, cel al umorului, şi face haz de necaz.
Chiar şi cînd Cmovs marchează în propria poartă. "Aoleooo, n-ai băgat-o, bă, şi p-asta?!", se strigă la doar un minut după, cehul o putea comite din nou!

N-a fost golul de onoare, golul de la revedere, însă rapidiştii au salutat fiecare şut ca pe reuşita salvării. Cu fulare la masa presei, soţii cîntînd imnul în cor şi Săpunaru în atac, ca pe vremuri. Gata, toată lumea în vagoane!

Au încurcat gemenii :D

Aseară s-au întrecut echipele cu cele două perechi de gemeni din campionat, fraţii Oriol la Rapid şi fraţii Da Silva la Pandurii. Dintre ultimii, pe banca de rezerve era trecut doar fundaşul Erico, numărul 21. Însă a intrat Elton, închizătorul, numărul 27!

"Rapid nu arată ca o echipă de Liga a 2-a. Mi-aș dori sincer să promoveze imediat înapoi"
Mihai Pintilii, mijlocaș Pandurii

"E unul dintre cele mai triste momente din cariera mea. E dureros. Iar Pancu nu merita o asemenea retragere"
Cristian Săpunaru, fundaș Rapid

"E trist pentru fotbalul românesc că rămîne fără Rapid, U Cluj și Oțelul în Liga 1. Avînd suporteri și tradiție, sper să treacă repede peste acest moment"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

rapid pandurii 0 3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
nikolas.
nikolas.  •  04 Iunie 2015, 16:42

Asa e, ce daca merg in B, doar acolo si-au petrecut cel mai mult anii de existenta :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

dinarad
dinarad  •  29 Mai 2015, 15:18

Bravo bai baieti. Dintre toti suporterii pe voi va respect DE DEPARTE cel mai mult.

doct
doct  •  28 Mai 2015, 14:49
Postat de chronic pe 28 Mai 2015, 13:02

cand vei invata limba romana, tine minte, locul vostru nu e aici (liga 1)

si al vostru in liga a 4-a , stati pe aproape , se aproprie momentul. P.S : SA TRAIASCA NEA B.0.R.O.I !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează