FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - RAPID 0-0

VIDEO Glasul roţilor ruginite » Fără vreo miză în campionat, CFR şi Rapid au plictisit asistenţa în duelul feroviar

Duel spectaculos între Camora şi Mihai Roman într-un meci plictisitor
Duel spectaculos între Camora şi Mihai Roman într-un meci plictisitor

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 23:50

Un şut pe poartă în dreptul campioanei, zero absolut la Rapid şi un recital aproape hilar al celor două echipe în teren.

50 de minute i-a trebuit campioanei CFR să tragă primul şut la poartă în duelul cu Rapid. 3.000 de secunde în care atingerile de balon şi combinaţiile din jocul clujenilor au părut un chin acutizat, vecin cu somnolenţa.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Blazarea campioanei s-a transmis ca un virus şi rapidiştilor. În zadar a avut Marian Rada garda experimentată pe teren pentru că Rapid a fost ca şi inexistentă la buturile lui Felgueiras. Vă închipuiţi că singura ocazie a giuleştenilor s-a iscat dintr-o centrare la care Emil Dică nu a reuşit să ajungă în faţa porţii (31)? Thrillerul spectaculos din tur, cînd giuleştenii au răsturnat, în inferioritate, un avantaj de două goluri ale clujenilor, reuşind să cîştige (3-2), a apărut acum ca o imagine decolorată de trecerea unui deceniu.

Nu vă lăsaţi amăgiţi de senzaţia unui şut tras de acelaşi Dică care a semănat mai multă panică printre organizatori că balonul s-ar putea pierde dacă nu s-ar fi oprit în plasa înaltă de 5 metri! Totul a fost real, chiar dacă pentru Paulo Sergio s-a declanşat numărătoarea inversă că finalul sezonului nu l-ar mai putea prinde în România.

Cît despre Marian Rada, el poate liniştit să savureze o ţigară la pauză, cu Dănuţ Perjă alături, gîndind că Rapidul e în insolvenţă şi nu-şi permite luxul unei cheltuieli în plus.

"Sîntem bucuroşi pe jumătate că nu am pierdut, dar trebuie să începem să şi cîştigăm" (Ştefan Grigorie, mijlocaş Rapid)

"Un meci de mare luptă, iar rezultatul este unul echitabil. Acum avem probleme cu atacanţii, dar vor veni şi golurile, sînt convins" (Marian Rada, antrenor Rapid)

0 victorii are CFR Cluj în cele 6 meciuri jucate în 2013: 3 remize şi 3 înfrîngeri

0 goluri au marcat giuleştenii în ultimele 3 etape

564061-cfr-rapid-0-0.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Rapidiştii au dominat fondul sonor
Criza de rezultate din 2013 a făcut ca la partida de aseară să se consemneze una dintre cele mai scăzute audienţe la un meci disputat în acest sezon în Gruia, doar 3.500 de spectatori. De altfel, în sectorul rezervat galeriei giuleştenilor s-au aflat mai mulţi simpatizanţi decît în peluza gazdelor. Fanii oaspeţilor au venit la Cluj cu trenul şi au fost nevoiţi să părăsească stadionul în minutul 85 pentru a prinde legătura spre casă.

Deac, ignorat din nou
Ciprian Deac a fost lăsat din nou pe banca de rezerve de antrenorul portughez Paulo Sergio. Lusitanul a preferat să-i folosească pe extreme pe Hora şi pe Diogo Valente. Internaţionalul român a fost folosit din primul minut o singură dată în acest an, la 0-1 cu Oţelul Galaţi. Mai mult, Deac n-a prins nici lotul pentru "dubla" cu Inter, în locul său fiind ales Ioan Hora.

Herea - Ivo Pinto, duel aprig
Ovidiu Herea a jucat în prima repriză în zona lui Ivo Pinto. Din duelul lor a ieşit şi singurul moment mai încins al primei reprize. Herea şi Ivo Pinto au urmărit o minge aproape de tuşă, iar rapidistul l-a îmbrîncit pe portughez peste panourile publicitare. Cei doi jucători şi-au adresat cuvinte grele, iar Herea a devenit clientul tribunei clujene, care l-a fluierat la fiecare atingere de balon.

"Stoica nu cumpără Rapidul"
Patronul giuleştenilor, George Copos, infirmă varianta conform căreia Rapidul va fi preluat de omul de afaceri Gruia Stoica. "Din păcate, nu e nimic adevărat. Nu ştiu ce o să fac, pentru că nu mai am de unde să scot bani. Nu mai am nici putere, nici stomac. Sînt dispus să renunţ la toţi banii investiţi în ultimii ani, adică 23,5 milioane de dolari. Renunţ la tot, doar ca echipa să meargă mai departe", a declarat Copos pentru adevarul.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
torque1981
torque1981  •  20 Martie 2013, 12:10
Postat de daniaania pe 19 Martie 2013, 13:11

un meci cu doua echipe ce nu se regasesc...o sa vina si vremuri mai bune pt. ele, clar!!Vremuri grele...CFR cu siguranta se va ridica , va face trensferuri si tot ce trebe, iar la anul campioni din nou!! HAI CFR

Macar RAPIDUL are suporteri care vin la meciuri si cand echipa lor are probleme. Va asteptam la Ploiesti in etapa urmatoare sa vedeti suporteri care stiu sa-si sustina echipa si la bine si la greu. HAI PETROLUL!!!!

nefertem
nefertem  •  19 Martie 2013, 16:06
Postat de ndanio pe 19 Martie 2013, 12:09

Uite cum se intoarce roata in viatza. Nici nu iti dai seama cat de repede se pot schimba rolurile. In 2004 dupa 1-1 la Cluj, cu CFR-ul, Copos declara ca e suparat pentru ca nu au reusit sa bata o echipa de "descultzi". Eiii... iata ca dupa nici 10 ani, Paszkany ar putea declara acelasi lucru. Incredibil...

Aviz multor stelisti cu doi neuroni care comenteaza pe-aici despre marea si unica lor echipa "cea mai buna de pe glob" si cum celelalte trebuie desfiintate sau retrogradate.

daniaania
daniaania  •  19 Martie 2013, 13:11

un meci cu doua echipe ce nu se regasesc...o sa vina si vremuri mai bune pt. ele, clar!!Vremuri grele...CFR cu siguranta se va ridica , va face trensferuri si tot ce trebe, iar la anul campioni din nou!! HAI CFR

Vezi toate comentariile (20)
Comentează