FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO, 17 OCTOMBRIE, 20:30,DIGI,DOLCE,LOOK, GSP.RO

VIDEO Gloriile Craiovei Maxima au prefațat duelul cu Dinamo: "Echipa noastră să părăsească stadionul pe un cal alb, iar Dinamo să plece cu coada între picioare!"

Gloriile Craiovei Maxima s-au plimbat prin oraș cu tramvaiul cu pozele echipei Foto: Bogdan Dănescu
Gloriile Craiovei Maxima s-au plimbat prin oraș cu tramvaiul cu pozele echipei Foto: Bogdan Dănescu

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2016 18:44

Gloriile Craiovei Maxima, Nicolae Tilihoi, Costică Donose, Ion Velea, Nicolae Negrilă, Nicolae Ungureanu și Aurică Beldeanu, au prefațat duelul cu Dinamo prin declarații războinice, dar și nostalgice.

"Avem jocurile noastre de suflet, ca să le spun așa, în care Craiova trebuie să câștige. Dinamo este marea noastră rivală, iar lupta noastră s-a dus prin cinste și corectitudine, așa că pentru meciul de luni rugăm suporterii să fie alături de echipă într-un număr mare. Toată lumea trebuie să fie atentă la acest joc.

Vreau ca echipa noastră să părăsească stadionul din Severin pe un cal alb, iar Dinamo să plece cu coada între picioare. Pregăteam meciurile cu Dinamo cu șapte opt zile înainte. Așa facem și acum, chiar dacă nu mai jucăm noi. Suntem alături de club, de echipă, pentru că sunt momentele cele mai frumoase. Aceeași rivalitate este și cu Steaua și Rapid.

Îmi doresc foarte mult să văd echipa noastră mergând spre cupele europene și să demonstrăm țării că suntem echipa cea mai iubită și cea mai spectaculoasă ca joc. Arătăm bine în pozele de pe tramvai. E diferența de vârstă... Aveam 22 de ani, acum sunt 60. Au fost momente frumoase. Uitați-vă la noi cum ieșeam pe culoar, în ce viteză, ca să-i batem pe adversari. Și când părăseam terenul tot în viteză o făceam. Aveam energie sper să o transmitem și actualei echipe"
  Nicolae Tilihoi

"Se întâmpla în 1969. Am jucat și am învins cu 1-0, golul fiind înscris de Neagu. A fost prima victorie a Universității împotriva lui Dinamo. A fost o bucurie mare și pentru noi, și pentru suporteri. Luni sper să câștige băieții noștri, care să încununeze 47 de ani de la prima victorie, să onoreze victoria de atunci. Nu contează cine va înscrie, dar eu mizez pe Măzărache. Aș vrea să le tragă măcar o mazăre" 
Ion Velea

"Meciul cu Dinamo a fost întotdeauna de referință pentru noi. S-au dus lupte grele de-a lungul timpului și a carierei noastre. Starea de spirit a fost de fiecare dată specială.

Fiecare meci cu Dinamo înseamnă mult la nivelul întregii Oltenii. De fiecare dată am avut suporterii de partea noastră și sper ca și la acest joc să fie alături de băieți, să fie al 12-lea jucător, cu toate că jucăm la Severin și nu la Craiova.

Cu oltenii din tribune alături vom obține o victorie concludentă, la câteva goluri diferență, care să nu mai dea naștere la comentarii.

Îmi doresc ca arbitrajul să nu aibă iarăși un rol important și noi să ne adjudecăm cele trei puncte și să avem un parcurs bun în continuare.

Ultima victorie a fost cu 3-0 și se poate repeta, pentru că nivelul echipei de acum ne îndreptățește să sperăm la un rezultat bun"
Nicolae Ungureanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
sakamoto
sakamoto  •  14 Octombrie 2016, 10:58

Decisiv in stabilirea rezultatului, va fi arbitrajul. De ce nu un arbitru de la Craiova? Gaman este cel mai bun arbitru din Romania. Daca dinamu a fost suflata de sute de ori de arbitri bucuresteni, acum s-ar putea sparge monopolul. Vreau sa vad un arbitru oltean la acest meci. Desigur ca iorgu&briketa, sint de cu totul alta parere. Ei decid! Or fi ei oamenii lui ponta&dragnea, dar ministerul de interne, este mai puternic. Traiasca Romania libera! Traiasca poporul roman! Traiasca si infloreasca birocratzia romana, cea mai stufoasa din Galaxie! Traiasca bunul prieten al romanilor Putin! Traiasca Obama! Traiasca Shumudica!

balauru48
balauru48  •  13 Octombrie 2016, 21:39

Glume oltenesti, deci fara niciun haz. Asa au dat din gura si inaintea meciului cu fcsb si......rezultatul se stie. Chiar nu pot sa se comporte frumos, fara declaratii din astea penibile!?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Octombrie 2016, 20:02

"Avem jocurile noastre de suflet, ca să le spun așa, în care Craiova trebuie să câștige. Dinamo este marea noastră rivală, iar lupta noastră s-a dus prin cinste și corectitudine, ....” Mai vorbiti si cu Balaci care isi mai aducea aminte de 4-5 jocuri pe an cand ..... ” făceam ca să fie bine pentru noi și pentru alții...” !!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează