FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gnohere, față-n față la TV cu legendele Franței » Dezvăluiri șocante în emisiune: "Dacă aș face asta, fanii din România m-ar asasina"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 12:35

Atacantul Harlem Gnohere, 29 de ani, se bucură de zilele libere și a plecat acasă, în Franța. El a participat la emisiunea "Le Vestiaire", unde a dialogat cu unele dintre legendele fotbalului francez, Frank Leboeuf, Emmanuel Petit și William Gallas.

Gnohere a vorbit despre rivalitatea Dinamo - FCSB și despre trecerea de la formația alb-roșie la echipa stelistă, dezvăluind că a primit amenințări.

Întrebat de Frank Leboeuf dacă ar face și el gestul făcut de Nabil Fekir (n.r. jucătorul lui Lyon care le-a arătat tricoul fanilor lui Saint-Ettiene și a iscat un scandal imens. Video AICI) în fața peluzei lui Dinamo, Gnohere a răspuns clar: "Nu. M-ar asasina. Eu am jucat la Dinamo, iar fanii m-ar asasina dacă aș face asta. Fanii lui Dinamo m-au huiduit și m-au făcut negru".

Amenințări cu moartea

Dialogul stelistului a continuat cu Petit. Fostul mijlocaș l-a întrebat despre trecerea la de la Dinamo la FCSB: "Tu ai jucat la Dinamo și ai trecut la marea rivală? Ai primit amenințări cu moartea?".

"Da, am primit amenințări. Și eu, și familia mea. Dar așa e fotbalul. Fanii sunt diferiți pe stadion, când sunt pe stradă nu se comportă așa", a dezvăluit Gnohere.

Gnohere a venit la Dinamo în vara lui 2015, iar la FCSB a plecat în ianuarie 2017. Pentru echipa alb-roșie, atacantul are 24 de goluri în 59 de mecuri, iar pentru FCSB are 17 reușite în 38 de partide.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (108)
ray51
ray51  •  09 Noiembrie 2017, 09:55

Asasinat? Nu cred. Sunt convins ca nu s-ar petrece asa ceva. Huiduit si ponegrit, tot ce e posibil. Stimabile exagerezi si nu stiu cu ce foloase?...

haideusicfr
haideusicfr  •  08 Noiembrie 2017, 19:08
Postat de mosvasile pe 08 Noiembrie 2017, 16:55

Ne-am obisnuit cu dezinformarile televiziunilior occudentale!Cea mai evidenta este chestia aia din fundal, cum ca invitatul lor ar juca la "Steaua Bucarest"- oricum la suficienta lor,probabil vreo echipa pe undeva prin Kazahstan! Iata, inca odata se demonstreaza ca Becali "face ceva", pe sentintele date de justitia romana,dovada ca aceste sentinte nu pot fi puse in aplicare,atunci cand se pune in miscare morisca de interese!Altfel,care sa fie motivul pentru care comandantul CSA STEAUA BUCURESTI, nu ii permite lui Talpan-nici acum,la un an de la pronuntarea sentintei- sa faca demersurile necesare, pentru ca Liga si Federatia-cu toti sobolanii de acolo-sa comunice la UEFA, ca Steaua Bucuresti nu este echipa lui Becali si ca susnumitul, a beneficiat in mod fraudulos de palmresul echipei Steaua !

Hazliu comentariul . Crezi ca-i intereseaza faptul ca nu-i Steaua si este FCSB? Nici poveste. De Steaua a mai auzit lumea ,de fcsb nimeni. Nu va mai bagati singuri in seama cu nimicurile acestea ,Knohere e un atacant valoros ,percutant ,dar Becali vrea cu insistenta sa-l vanda pe Alibec. Si asa poate are sa-l piarda pe ""negru"".Sau are sa-l scoata din forma.

onduku
onduku  •  08 Noiembrie 2017, 18:54
Postat de gametable08 pe 08 Noiembrie 2017, 17:34

u vorbesti sa nu adormi,nu s-a dat nicio sentinta definitiva si irevocabila in legatura cu palmaresul,FRF SI UEFA nu sunt obligate sa faca ceva pt ca nu exista sentinta ,nu s-a judecat palmaresul clovnule..vorbesti sa nu adormi

Mos Vasile e nebunul Moflea din Timisoara, de origini.

Vezi toate comentariile (108)
Comentează