FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 1-3

VIDEO Gnohere nu e de ajuns! "Mai e nevoie de un atacant" + Becali luat la țintă: "Finanțatorul a fost inspirat cu schimbarea de ieri"

Ilie Bărbulescu // FOTO: Alex Nicodim
Ilie Bărbulescu // FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2018 11:46

Ilie Bărbulescu (61 de ani), fostul fundaș al Stelei, le-a transmis șefilor de la FCSB, în direct la GSP LIVE, că mai au nevoie de un atacant pentru a face performanță.

"Am văzut aproape toate jocurile Stelei, cred că mai are nevoie de un vârf puternic care să marcheze. Ar putea să ia în iarnă un vârf adevărat. Gnohere își face datoria, dar mai trebuie încă unul lângă el să joci cu două vârfuri. Și Barcelona suferă de un vârf autentic", a declarat Ilie Bărbulescu la emisiunea GSP LIVE.

...despre meciul câștigat cu Hermannstadt, scor 3-1: "Am văzut meciul aseară. Am văzut o echipă care începe să confirme. Steaua nu s-a chinuit. E diferență de valoare. Steaua rămâne Steaua. Și dacă era 2-0 pentru Hermannstadt, Steaua bătea cu 4-2. La lotul pe care-l are Steaua câștigă la pas campionatul".

...despre introducerea lui Moruțan în minutul 38 în locul lui Ovidiu Popescu: "Schimbarea din minutul 38 a fost inspirată, dar nu știu de ce n-a început din start cu Moruțan. Inspirat finanțatorul! Se pare că Gigi a găsit echipa ideală pentru campionat. Cred că se consultă cu Dică, cu MM asupra echipei".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
104343947122875
Anton Pan  •  01 Octombrie 2018, 16:48

Felicitari Barbulescu! A castigat Cupa Campionilor cu Steaua si stie care este echipa care continua traditia!!! Evident nu poate fi decat Steaua din Liga a I-a si din cupele europene, nu FC Kaki2017, inventia smenarilor sovietici intarziati din MApN si CSA si refugiul gasit de antrenori ratati si flamanzi precum lakatos, iovan, bumbescu.

vladut12
vladut12  •  01 Octombrie 2018, 14:36
Postat de Nick Rasu pe 01 Octombrie 2018, 13:48

Cine dracu e Barbulescu asta care nici macar nu stie Ca Steaua e in Liga a 4....si ca ieri a jucat FCSBul

Marsh ma de aici!

859779594095355
Nick Rasu  •  01 Octombrie 2018, 13:48

Cine dracu e Barbulescu asta care nici macar nu stie Ca Steaua e in Liga a 4....si ca ieri a jucat FCSBul

Vezi toate comentariile (5)
Comentează