FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - VIITORUL 1-2

VIDEO Goal Machine » Chițu și Nimely au adus victoria pentru Viitorul la Botoșani, 2-1

FOTO Ionuț Tabultoc (Botoșani)
FOTO Ionuț Tabultoc (Botoșani)

Articol de - Publicat sambata, 17 septembrie 2016 00:00

Hagi a menajat mai multe vedete, însă Chițu și Nimely au adus un succes puțin scontat.

Cei mai buni oameni de gol în acest sezon s-au întâlnit aseară față în față. Primul care și-a trecut numele pe tabela de scor a fost Aurelian Chițu. "Aripa" Viitorului l-a driblat pe Iliev, după ce a primit o pasă excepțională a lui Benzar, și a îndeplinit formalitatea: gol cu poarta goală (13): 0-1!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Replica golgeterului campionatului, Istvan Fulop, nu s-a lăsat mult așteptată. El a profitat de pasa lui Mihai Roman și a înscris cel de-al șaptelea său gol (39): 1-1!

Gică Hagi a ales să-i menajeze pe Răzvan Marin sau Florin Purece și a titularizat 5 străini, situație mai rar întâlnită la Viitorul. Pe acest fond, era de așteptat ca un fotbalist din străinătate să facă diferența.

După ce a irosit o mare ocazie (60), Nimely s-a răzbunat pe Iliev 14 minute mai târziu, profitând și de faptul că Plămadă a sărit pe sub minge: 1-2!

Câte un penalty refuzat

Arbitrul Comănescu n-a fost ieri într-o formă deosebită. În minutul 10, el n-a acordat penalty la duelul dintre Boli și Burcă din careul oaspeților, iar în minutul 83 Chițu a solicitat 11 metri după intrarea lui Cucu. De fiecare dată, arbitrul vâlcean a lăsat jocul să continue.

"Cred că am fost inspirat în alcătuirea formației și strategia pe care am ales-o. Victoria ne-a adus încredere pentru meciul cu Dinamo"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

"În sfârșit am reușit să legăm și noi două victorii, am avut noroc că ei au rămas în 10. Hagi știe cel mai bine cum să mă motiveze"
Aurelian Chițu, mijlocaș Viitorul

"Suntem triști doar pentru rezultat, altfel am făcut un joc bun. Acel cartonaș roșu ne-a bulversat, dar nu i-am reproșat nimic lui Miron, doar că nu a fost concentrat pe joc"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoșani

fc botosani viitorul 1 2

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
811730288915362
Constantin Luca  •  17 Septembrie 2016, 22:50

da hagi ai ales bine,ai instruit bine cum sa se tologeasca+un arbitru de cate ori vine la botosani lsi face datoria fata de oaspeti,e ospitalier gagiul,nu-i place sa vina la botosani ca de altfel tuturor arbitrilor,drum lung,costisitor,mijloace de transport neadecvate pt.nobilii nostri arbitri.pacat de cei ce mai investesc ln sport.sant ani buni de cand arbitrii fac jocurile,nimeni nu ia nici o masura,pana cand?.

749913671784643
Razvan Marcel  •  17 Septembrie 2016, 18:58

Pana sa se ajunga la primul gol,trebuia eliminat Iancu lovire cu piciorul la Miron,la 1-1 trebuia eliminat Nimely,o lovire cu cotul,si la Miron doua faluturi de joc,ia dat rosu.

ion2010
ion2010  •  17 Septembrie 2016, 12:51
Postat de Cristian Gherasim pe 17 Septembrie 2016, 09:30

Faptul ca Botosani deranjeaza acolo sus s-a vazut si-n arbitrajul de la Iasi chiar daca Botosani a castigat .Tudor care da galben la fiecare atingere ,a tolerat un cot in gura animalic venit din partea lui Voicu .Tot in acel meci Mihalache a fost iertat de al doilea galben desi facuse vreo 3-4 faulturi care impuneau cartonasul galben.Aici jongleaza ei ,arbitrii .Judeca cu dubla masura.Ieri daca Miron nu era eliminat Viitorul nu mai ajungea in careul Botosaniului.Acel Comanescu a sfidat un stadion intreg.De ce ?!Pentru ca el a mai comis asemenea arbitraje la Botosani si i-a mers.Ne miram apoi de ce fug spectatorii de pe stadioane?De ce arbitrii nostri cu exceptia lui Hategan nu antreneaza la campionate europene ,mondiale?Simplu.Pentru ca UEFA nu permite ca niste fluierasi sa decida soarta unor meciuri de fotbal.FRF ce face ?!Trezirea!

Alooo, ai racit? Vezi ca dl. Comaneacu si brigada lui a luat 3 decizii majore gresite in favoarea Botosaniului: min.49 gol Boli anulat aiurea pt. offside, min.55 penalty la Stoica neacordat, min.83 penalty clar (coasă) la Chitu neacordat.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează