FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - VOLUNTARI

VIDEO Gol de generic marcat de Vîlceanu » A greșit Rădoi pentru că nu l-a păstrat în lot?

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iulie 2015 19:55

FC Voluntari a deschis scorul în meciul cu Petrolul prin Robert Vîlceanu. Jucătorul împrumutat de la Steaua a reușit o superexecuție.

În minutul 53, fotbalistul în vîrstă de 18 ani a marcat un gol de generic de la 20 de metri cu exteriorul piciorului drept, mingea s-a dus direct în vinclul porții goalkeeperului petrolist. VIDEO

Vîlceanu, 19 ani, e la al doilea gol în Liga 1, primul a fost reușit în poarta lui Gaz Metan Mediaș dintr-o lovitură liberă pe cînd îmbrăca tricoul Stelei în martie 2014. Atunci campioana a învins cu 3-0.

"Deocamdată mă simt bine aici la Voluntari și vreau să joc. E un grup foarte unit. Jucătorii sînt niște băieți foarte buni. Sper ca la meciul cu Pandurii să cîștigăm. Aici nu e nici un fel de presiune. E un plus și ăsta", a spus Vîlceanu la Digisport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
papuravoda
papuravoda  •  18 Iulie 2015, 22:59

E o intrebare tampita. Nu ti un jucator in lot ca din intamplare sa dea cate un gol frumos. Il rechemi daca va fi constant si va inscrie cat mai multe goluri.

ionnis
ionnis  •  18 Iulie 2015, 22:55

cum arata valceanu ala, *** :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vladutz13
vladutz13  •  18 Iulie 2015, 21:39

In afara de sut ce a mai facut pe teren? nimic. E foarte bine ca e la Voluntari si este excelent ca e titular.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează