FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VIITORUL 0-1

VIDEO Gol de la 37 de metri! Lazăr și-a îngropat echipa în meciul cu Viitorul, scor 0-1

Articol de - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 00:00

Lazar și-a "îngropat" echipa, scăpând în poartă, printre picioare, un balon șutat banal de Nedelcu.

Sânmărtean, 36 de ani, Obodo, 32 de ani, Ovidiu Herea, 31 de ani, și Antal, 27 de ani, sunt vedetele pe care se bazează Petre Grigoraș aproape meci de meci.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Sânmărtean rămâne doar magicianul oltenilor, pe serviciile căruia selecționerul Daum a anunțat că nu se va mai baza la națională.
Obodo este mijlocașul care ultima oară a strălucit în tricoul Chiajnei.

Antal în ultimul an a fost într-un permanent "du-te vino" între Pandurii și israelienii de la Hapoel Tel Aviv, iar Herea a semnat cu oltenii după ce jumătate de an a stat fără echipă.

Se mai adăugă și Țucudean, care în ciuda vârstei, 25 de ani, a atins cel mai înalt nivel acum 3 ani, când a semnat cu Standard Liege.

Așteptările au fost mari din partea acestor nume. Totuși, în prima repriză, doar Herea a reușit să amenințe poarta apărată de Râmniceanu, cu un șut de la aproximativ 25 de metri, care a nimerit transversala (33).

Elevii lui Hagi nu au vrut să strice seria bună prin care trec după victoria de la Botoșani și egalul de acasă cu Dinamo și au încercat să marcheze prin Iancu (9, 25) şi Răzvan Marin (44), dar s-a intrat 0-0 la pauză.

Cu același scor probabil că se termina și partida, dacă nu intra în scenă David Lazar. La un șut trimis mai mult de frică de Nedelcu, de la nu mai puțin de 37 de metri!, portarul gazdelor a fost protagonistul celei mai hilare faze din acest campionat: a scăpat mingea printre picioare în plasă, deși părea c-o va reține fără nici o dificultate: 0-1!

"Regele" continuă cursa spre podium, în vreme ce gorjenii încep să acuze și pe teren gravele probleme financiare.

"Cum am marcat? Eu m-am gândit să șutez și să prind poarta. Lazar a greșit și ăsta a fost norocul meu!"
Dragoș Nedelcu, mijlocaș Viitorul

"Ați văzut ce gol am luat, de la kilometrul 50, un gol care îți taie tot elanul. Degeaba am avut ocazii, e greu la finalizare"
Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

5meciuri fără victorie în fața Viitorului are Grigoraș: 3 remize și 2 eșecuri

pandurii viitorul 0 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează