FOTBAL  »  Superliga  »  JUNIORI

VIDEO Gol direct din corner! » Ianis Hagi a reuşit din nou o execuţie magică la un turneu din Qatar

Ianis Hagi iese periodic în prim-plan cu realizări de excepţie
Ianis Hagi iese periodic în prim-plan cu realizări de excepţie

Articol de , - Publicat vineri, 15 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 martie 2013 16:53

Fiul ”Regelui” a deschis scorul în partida cu Aspire Academy Doha, meci pierdut cu 4-3. Grupa '98 de la şcoala lui Hagi a terminat pe locul doi, după ce trecuse de Schalke. Lotul '99 a înregistrat două eşecuri.

În urmă cu patru luni, la "amicalul" României U15 contra Turciei, cîştigat cu 4-3, Ianis Hagi marca un gol de poveste la "naţională", amintind de reuşitele epice ale tatălui său: lob de la 25 m care a pus mingea direct sub transversală! Fiul "Regelui" a repetat isprava miercuri după-amiază, în tricoul Academiei. De această dată, a înscris direct din corner într-un meci cu Aspire Academy Doha la turneul pe care grupa '98 l-a efectuat în Qatar.

"Ropote de aplauze"
Hagi jr. a deschis scorul într-o partidă pierdută finalmente de constănţeni, 3-4. "A fost o reuşită care a atras ropote de aplauze de pe margine, din partea spectatorilor", au povestit cîţiva români stabiliţi în Qatar, martori oculari ai execuţiei lui Ianis. Academia Hagi a terminat pe locul 2 miniturneul din ţara care va găzdui CM 2022. În primul joc, băieţii conduşi de Cristi Şchiopu au trecut de Schalke, 3-1, hattrick semnat de Cîrnaţ.

"Contează mult experienţa unor astfel de turnee internaţionale, care te ajută să progresezi. Au avut parte acolo de condiţii formidabile, hotel de lux, o bază sportivă incredibilă. Grupa '99 a pierdut ambele întîlniri, cei de la '98 ştiam bine ce pot, poate au acuzat un pic şi căldura, fiindcă au jucat în două zile consecutive", a comentat Gică Hagi, care s-a întors mai devreme în ţară decît restul delegaţiei.

"N-am văzut meciul, dar această reuşită a lui Ianis arată din nou că are calitate. Mai trebuie să muncească însă mult!" ( Gheorghe Hagi)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
biid
biid  •  16 Martie 2013, 13:10

Nici macar nu este direct !. Eroare grava de portar, mai degraba autogol.

cristianion
cristianion  •  16 Martie 2013, 08:15

Domnilor ziaristi, stim ca exista simpatii pentru diverse persoane sau cluburi, dar asta ar trebui in cazul dumneavoastra sa nu se vada in ceea ce publicati si sa fiti doar niste observatori obiectivi ai evenimentelor.Altfel va pierdeti respectul celor care va citesc. Domnilor Gafiuc si Vranceanu, daca acest gol ar fi fost primit de catre echipa romana ar fi fost o grava eroare de portar. Macar la nivelul copiilor sa relatati obiectiv si sa lasati parti-pris-urile.

portardelegenda
portardelegenda  •  16 Martie 2013, 04:55

mai ziaristi de cacao voi chiar ne luati la misto pai asta e vreun gol de senzatie? mai spagarilor care va vindeti pe un mic si-o bere . sunt copii de 10 ori mai buni decat asta lui hagi si voi nici nu-i bagati in seama, nesimtitilor!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează