FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CHIAJNA 1-0

VIDEO Golul lui Denis Alibec îi apropie pe giurgiuveni la 6 puncte de Steaua » Astra - Chiajna 1-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 aprilie 2014 18:26

Astra a învins Concordia pe teren propriu, scor 1-0 şi se aproprie la 6 puncte de liderul Steaua. Denis Alibec a marcat golul victoriei pentru giurgiuveni.

Vezi VIDEO

Florin Marin a apelat la cîteva rezerve pentru acest meci. Alexandru Ioniţă II, Ştefan Popescu şi Alibec au fost noutăţile giurgiuvenilor în duelul cu Chiajna lui Şumudică.

Alibec a fost cel care a făcut diferenţa chiar înaintea pauzei. Lansat spre poarta lui Rîmniceanu, l-a învins pe acesta cu un şut plasat, la colţul lung.

Oaspeţii au forţat egalarea după pauză, dar fără rezultat pe tabelă. Astra se apropie la 6 puncte de Steaua, în timp ce echipa lui Şumudică e pe 9.

 

Click pentru liveTEXT


Echipele de start:

Astra
S. Lung jr. - Măţel, Papp, V. Găman, Şt. Popescu - Laban, Yahaya - Enache, Budescu, Al. Ioniţă II - Alibec
Rezerve: D. Coman, Yazalde, M. Cristescu, Takayuki, L. Iorga, Ivanovski, J. Morais

Chiajna
Rîmniceanu - V. Dima, Leca, M. Ioniţă, Bambara - Strătilă, Ispir, Purece, Serediuc - Welington, D. Florea
Rezerve: Cobrea, V. Creţu, Onduku, L. Ganea, Bucurică, A. Zaharia, Coşereanu

 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (28)
plischi
plischi  •  13 Aprilie 2014, 09:40

cum este baaaaaaaa posibil sa bagati niste reclame care stau rzepene pe textul respectiv?! nici in gazeta de rumegus n-am pomenit asa ceva

plischi
plischi  •  13 Aprilie 2014, 07:35

terminati, baaaaaaaaaaaaa, cu reclamele astea care nu-ti dau voie sa citesti materialul. kkk

andreas1996
andreas1996  •  13 Aprilie 2014, 00:04
Postat de tbone pe 12 Aprilie 2014, 18:43

ai vazut meciul de azi? ti s-a parut tie astra cu carente valorice superioare Chiajnei? a fost meci de liga C asta amice....Steaua le-a dat ilfovenilor vreo 9 goluri in 2 meciuri intr-o saptamana, Astra a scos cu emotii un 1-0 crede-ma...Astra e o echipa slaba, drept dovada si parcursul european de anu asta, abia a ajuns in turul 3 nici macar in playoff in EUROPA LEAGUE, ce sa caute in preliminariile UCL? Steaua e singura care poate sa intre in grupele UCL din ROmania dupa preliminarii, chiar daca in grupe jucand cu echipe de nivel mondial cu bugete cat PIB ul ROmaniei nu au multe sanse nici ei, macar pot spera la un loc 3 + continuare in EL unde au jucat semifinala 2006 si sferturi 2013 :)

De fapt, Astra a reusit sa ajunga in play-off-ul Europa League. Im primul tur au jucat cu Domzale (1-0 si 2-0), in turul 2 cu Omonia Nicosia (1-1 si 2-1 in Cipru), dupa aceea cu Trencin (3-1, 2-2) iar in play-off cu Maccabi Haifa au fost eliminati (0-2 si 1-1). Avand in vedere ca multa lume spunea ca inca din turul 2 vor fi eliminati, eu zic ca au ajuns destul de departe, mai ales ca au fost si la debut. Dar, in sezonul asta care vine ma astept sa ajunga macar in grupele EL.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează