LIGA 1  ·  GAZ METAN - FC BOTOŞANI 1-2

VIDEO Greu de ucis II » Botoşaniul a mai reuşit o surpriză în Liga 1: victorie cu Gaz Metan, 2-1

Portarul Curileac a contribuit decisiv la succesul moldovenilor // Foto: Ştefan Constantin
Portarul Curileac a contribuit decisiv la succesul moldovenilor // Foto: Ştefan Constantin

Articol de — Sambata, 27 Iulie 2013, 00:00

Nou-promovata a cîştigat ieri la Mediaş, după ce în prima etapă rezistase şi în faţa CFR-ului.

Acum doi ani, Gaz Metan era o echipă frumoasă, care o elimina pe Mainz, apoi rata dramatic grupele Europa League. De acea echipă s-a ales praful, iar acum Mediaşul a ajuns să se zbată în mediocritate. Din care n-a ieşit nici ieri, cînd Botoşaniul i-a predat o lecţie despre cum se joacă modern în clasicul 4-4-2.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cîrjan a făcut repede 0-1, după o fază din "bibliografia" lui Ilie Dumitrescu, după care moldovenii au început să domine meciul. Totul se putea rupe în finalul reprizei, cînd Tahar trebuia eliminat pentru al doilea "galben", însă Robert Dumitru a închis ochii.

Gazul a reintrat în joc întîmplător. S-a accidentat Vintinho şi a trebuit înlocuit cu Zaharia, care a schimbat în bine jocul. A egalat Lullaku, însă s-a terminat 1-2 pentru că Hadnagy a marcat elegant, după o deviere cu capul a lui Cîrjan, care l-a bătut în duel aerian pe Ciucă. Botoşaniul are 4 puncte după două etape, în timp ce Dulca poate fi primul antrenor demis din noul sezon.

"Azi am validat egalul şi prestaţia bună din prima etapă cu CFR şi simt o satisfacţie imensă. Am jucat curajos, aş fi putut să vin să fac un joc defensiv, dar am băgat două vîrfuri şi iată rezultatul: victorie şi 3 puncte" (Cristian Popovici, antrenor FC Botoşani)

"Scuze se pot găsi foarte multe, dar cînd pierzi două meciuri cu două nou-promovate nu prea mai ai ce să zici. Vina principală în astfel de cazuri e a antrenorului" (Cristian Dulca, antrenor Gaz Metan)

580465-medias-botosani-1-2.jpgȘeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (15)

inexistentus  •  10 August 2013, 18:08

FC Botosani si Steaua ! Cele mai tari echipe din Romania !

gardenparty  •  29 Iulie 2013, 15:56

Sper sa pice mediasul.O sa-i ajutam...tragerile de timp din meciul cu Petrolul se razbuna!

macsimrobert  •  27 Iulie 2013, 17:06
Postat de ctapakuka pe 27 Iulie 2013, 09:01

Bravo baieti! O echipa mica, fara jucatori staini, fara aere si care a obtinut licenta cu eforturi mari! Tineti-o tot asa!

nu am obtinut licenta cu eforturi mari, FC Botosani este una din putinele echipe din romania fara datorii, mereu s-a pus in primul loc datoriile la stat si salariile la jucatori, dupa aia am vorbit de trensferuri si prostii, chiar de aia nici nu am facut transfereri vara asta, dar uite, omogenitatea isi spune cuvantul

Vezi toate comentariile (15)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1