FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC BOTOȘANI 1-4

VIDEO Grigoraș demis! Primarul Timișoarei și-a pierdut răbdarea după eșecul cu Botoșani, 1-4

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2016 00:00

După înfrângerea umilitoare cu FC Botoșani, primarul Nicolae Robu a decis să demită antrenorul.

E clar, Timișoara este cea mai slabă echipă din Liga 1. Și pe sistemul "la omul sărac nici boii nu trag", botoșănenii au umblat la cutia cu surprize și au început să etaleze golurile de generic împotriva Timișoarei.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Primul a fost Bordeianu, care a dat un efect de senzație unui balon, de la marginea careului, și parcă teleghidată mingea a intrat în plasă, lângă bară. Gazdele au răspuns prin Doman! Acesta este un eveniment. Mijlocașul nu mai marcase în Liga 1 din iunie 2009, de la FC Argeș - Dinamo, 5-2. Golul din meciul cu Botoșani a fost doar al patrulea pe prima scenă pentru Doman.

Nici cea mai mică problemă! Fulop a dat un gol și mai frumos ca al lui Bordeianu, tot din tun, dar mai aproape de vinclu. Cabrera și Ivanovici au încheiat recitalul oaspeților, care s-au apropiat la 2 puncte de Craiova și unul de Iași.

Timișoara mai are șanse doar teoretice de a mai prinde barajul, iar fără tehnician, Grigoraș fiind demis pe facebook de primarul Nicolae Robu imediat după meci, această variantă devine și mai improbabilă

acs poli botosani 1 4

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează