FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE // A trucat ASA Tg. Mureș play-off-ul din 2016? „Voiculeț a ieșit de pe teren, pentru că nu voia să se facă de râs!”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 decembrie 2019 12:15

Daniel Stanciu, fostul director sportiv al celor de la ASA Tg. Mureș, a comentat suspiciunile cu privire la posibilele blaturi pe care fosta vicecampioană a României le-ar fi comis în timpul mandatului său.

  • CONTEXT: Loteria daneză a întocmit un raport de integritate în perioada 2015-2016, iar 3 meciuri ale lui ASA au fost luate în vizor: egalul cu Dinamo, 0-0, înfrângerea cu Astra, 1-4 și meciul pierdut cu Viitorul, 1-6, toate din sfârșitul acelui sezon, din play-off-ul Ligii 1

„Eu am nimerit acolo într-un moment foarte neclar. Era Paștele, iar jucătorii erau neplătiți. Nu s-au plătit salariile atunci de foarte multe luni. În acel moment, după jocul cu Astra, urma o deplasare grea la Constanța (n.r. cu Viitorul), iar mulți dintre fotbaliști au refuzat să facă deplasarea. 

De exemplu, vineri seara încercam să-i conving pe cei la Liga Profesionistă să legitimăm câțiva juniori de la echipa secundă. Chiar în timpul jocului, Voiculeț a cerut schimbarea și ne-a spus că «Nu pot să joc cu copiii, pentru că mă fac de râs»”, a declarat Stanciu, la GSP Live.

4 jucătoride la ASA au fost suspendați pentru meciul cu Viitorul din 2 mai 2016: Țucudean, Mureșan, Pîrvulescu (cumul de cartonașe galbene) și Gabi Matei („roșu”), sancțiuni primite în partida anterioară, cu Astra Giurgiu (1-4)

VEZI ȘI:

VIDEO // GSP LIVE EXCLUSIV A luat Oțelul Galați titlul cu un blat? Dezvăluiri după 8 ani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează