FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO GSP LIVE Daniel Niculae a dezvăluit motivele pentru care a plecat de la Rapid: "Nu e niciun mister. Din cauza celor doi am plecat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 10:06

Daniel Niculae a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre motivele care au dus la plecarea lui de la Rapid imediat după promovarea în Liga a 3-a.

"A fost un an destul de dificil pentru mine. Am îmbătrânit 10 ani anul trecut. Oamenii cu care am lucrat știu lucrul acesta. Au fost anumite disensiuni cu câteva persoane cu care am început acest proiect. Nu cred că e niciun mister (n.r. când a fost întrebat dacă a plecat din cauza lui Burcă). Au fost păreri diferite și niște decizii luate peste capul meu.

S-au comis câteva lucruri care pe mine m-au deranjat. Au fost anumite discuții care s-au făcut fără ca eu să știu. I-am explicat lui Burcă faptul că nu voi accepta niciodată să fie cineva din exterior peste mine, Pancu, Săpunaru, Iencsi sau Nae Stanciu. Pancone a zis că el nu vrea să fie președinte, am acceptat eu.

Au fost mai multe decizii care m-au deranjat. Am avut o discuție cu toată lumea de acolo, le-am atras atenția că nu accept să nu mi se spună anumite lucruri. Am cerut doar să fiu informat despre toate lucrurile care se întâmplă. Și povestea cu CIS-ul a contat, dar și alte lucruri care s-au adunat.

Au fost niște depuneri de acte despre care n-am fost anunțat, fiind președintele clubului trebuia să fiu. Eu am venit pentru Rapid, pentru rapidiști. Visul meu era să merg cu Rapidul până în prima ligă, însă din păcate nu s-a putut", a declarat Daniel Niculae la GSP LIVE.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gicab
gicab  •  05 Octombrie 2018, 12:49

Pana la urma e vorba de bani

ucluj2011
ucluj2011  •  05 Octombrie 2018, 12:49

Ei măi Daniele ... astea nu sunt decât orgolii de doi lei. Ar trebui să te duci înapoi la Rapid. CLUBUL este cel care primează în orice condiții și dacă Rapidului îi este mai bine cu tine , ar trebui să te duci. Fără supărare , dar eu (ca și majoritatea rapidiștilor probabil) din acest punct de vedere îl admir mai mult pe Pancu care a trecut peste toate doar ca să ajute Rapidul. Ce faci tu NU se face decât în privat... în particular.

gicab
gicab  •  05 Octombrie 2018, 12:48

Păcat ca Rapidul e la al nu știu câtelea parastas

Vezi toate comentariile (4)
Comentează