FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

VIDEO GSP LIVE Marius Croitoru a explicat de ce a scăzut forma Botoșaniului în ultima vreme: „Jucătorii veneau la mine și-mi spuneau că au oferte”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 septembrie 2019 11:26

FC Botoșani e într-o scădere evidentă de formă, după înfrângerea de ieri cu Chindia Târgoviște, scor 0-3. Marius Croitoru a explicat la GSP Live de ce scăzut echipa sa atât de mult, deși a avut un început de campionat aproape perfect. 

„Mulți jucători au fost dereglați de parcursul bun de la începutul sezonului. Mulți jucători veneau și-mi spuneau că vor să plece pentru că au oferte. E adevărat că au plecat Golofca și Soiledis, dar oferte au avut mai mulți jucători. E foarte greu să-i las pe toți să plece. 

Botoșaniul nu e un club care să-și permită să dea salarii mari, așa cum aveau oferte băieții. Le-am spus că aceste lucruri bune din viața lor se datorează faptului că au muncit”, a declarat Marius Croitoru la GSP Live.

FC Botoșani a început sezonul foarte bine și s-a aflat în partea superioară a clasamentului, dar înfrângerile și egalurile din ultima vreme au dus echipa pe locul 8, cu 12 puncte.

Citește și:

VIDEO+FOTO FC Botoșani - Chindia Târgoviște 0-3 » Cronică Andrei Crăițoiu: „I-a lăsat fără grai”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
becalidinamovit
becalidinamovit  •  23 Septembrie 2019, 17:25

caderea e ca in meciul cu chindia arbitru nu a mai facut parte din lotul lui ..cand e pe corecte o fura lejer .cu Dnamo gol valabil anulat lui Dinamo ,11m la nistor ,faulturi fff multe ale taranilormoldoveni asupra lui monttini ,trebuia cel putin un moldovean eliminat ..cand arbitrii sunt neutrii o fura croitorasul cel viteaz ..spune ca a avut 2 penalty la sfarsit ..pai nea croitorasue daca se dadea golul ,11 la nistor iti elimina un moldovean ca numai prin fault il putea oprii pe monttini mai ajungeati voi sa aveti acele ocazii?mai bine spunei patronului care ia banii din transferurisi isi face vila(asa a spus chiar el)si platiti un doctor ..nici pana acum nu ati spus un MULTUMESC doctorului dinamovist ..dar ce sa ceri unuor oameni ce nu are ,nu poseda ,RESPECT BUN SIMT .ce mai cauta asta pe banca dupa ce a jignit arbitrii ?

calinescu_
calinescu_  •  23 Septembrie 2019, 16:40

CE SA STIE PACALICIUL ASTA ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează