FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

VIDEO GSP LIVE Mititelu face dezvăluiri incredibile: "Am primit trei propuneri de a aranja meciuri. După primul mi s-a spus să tac"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 11:19

După ce în 2013 Adrian Mititelu susținea că a refuzat 500.000 de euro de la Gheorghe Ștefan pentru a da un punct celor de la Ceahlăul, acum fostul patron al Universității Craiova a dezvăluit la emisiunea GSP LIVE că a primit trei propuneri pentru trucarea de meciuri în Liga 1.

Vezi în VIDEO intervenția lui Mititelu la GSP LIVE

"Eu n-am umblat cu nimic după arbitri. Nici n-am vrut să aud. Am primit propuneri tentante, dar nu numai că le-am refuzat, însă i-am amenințat că-i denunț. Am primit propuneri indecente. Nu contează cum sunau, nu vreau să le mai zic. Mi s-au oferit sume importante, chiar pentru anumite meciuri importante. Au fost conducători care mi-au oferit sume colosale, dar pentru mine reprezentau o jignire. Am fost la un pas să-l denunț pe «Pinalty», dar mi-a părut rău de el. Dacă făceam chestia asta îmi puneam tot fotbalul în cap.

Eu rămân același. Niciodată nu m-am gândit la lucruri necurate, deși am fost acuzat că am vândut meciul Vasluiului. Mi s-a propus de trei ori, dar nici n-am stat la discuții cu ei. Ofertele erau de la București și provincie. Nu vorbesc mai multe. Am povestit o dată despre «Pinalty», dar apoi am fost rugat să nu mai zic. Nu mai contează de cine am fost rugat. Atunci îmi era teamă de Pinalty că era cu Băsescu, cu Udrea. Îmi spunea tot felul de nebunii, că ce face el", a declarat Mititelu la GSP LIVE.

"Sub mine Universitatea Craiova a fost cel mai curat club din România. La câți dușmani am, nu se găsea unul să spună că am vândut meciul cutare? Câte minciuni s-au spus despre mine" Adrian Mititelu, patron FC U Craiova 1948

Citește și: După 9 de ani de tăcere » INTERVIU-EVENIMENT cu Aurelian Bogaciu:  "Am stat în celulă cu un criminal, un hacker, un violator și cu unul care tăiase pe față un polițist cu un briceag"

Vezi și: VIDEO GSP LIVE Interviul cu Bogaciu din Gazetă i-a enervat pe oamenii din fotbal: "Am simțit că e un arbitru corupt, ne-a furat puncte"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
829930100542755
Laurentiu Mlm  •  09 Octombrie 2018, 23:55

Ce spune asta... se baga singur in *** pt tăinuire.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745340189010853
Gheorghe Murtea  •  09 Octombrie 2018, 08:34

Trebuie sa nu ai toete tiglele pe casa ca sa iei in seama ce zice acest individ prost de gura.

fcu1948
fcu1948  •  08 Octombrie 2018, 18:41
Postat de ucv1948 pe 08 Octombrie 2018, 16:16

De meciul cu vaslui nu spui nimic ? Sau de meciul cu Steaua ( fcsb ) , in deplasare , cand Florin Costea a dat gol din lovitura libera si a inceput sa injure in loc sa se bucure ? .... sau spunem doar ce ne convine ....... Bine , acum vad ca si actuala echipa din prima liga are interzis sa castige cu fcsb.... facem jocurile ciobanului gigi

Vezi ca pe YouTube este postata o înregistrare a unei discuții dintre piturca și suporterii Universitatii Craiova în care satana afirma răspicat ca Mititelu nu a făcut blaturi. Asta in condițiile in care piturca tocmai fusese dat afara de Mititelu de la Craiova, deci putea sa-l dea in gât fără probleme dacă avea cu ce.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează