FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Hagi, alungat de pe bancă de probleme de sănătate ale prietenilor? Becali: „A văzut că Balint și Handrea au făcut infarct. Te sperii”

Articol de - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 13:46 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 14:30

Prieten și fost impresar al lui Gică Hagi, Victor Becali a vorbit în direct la GSP Live despre cauza care l-a determinat pe finanțatorul Viitorului să renunțe la postul de antrenor. El crede că Hagi e speriat de problemele de sănătate avute în ultima vreme de prietenii săi apropiați, Gabi Balint și Darius Handrea.  

Decizia lui Gică Hagi (55 de ani) de a-l lăsa în locul său pe banca Viitorului pe spaniolul Ruben de la Barrera a generat o mulțime de discuții. Au fost voci care au susținut că fostul decar al naționalei are probleme de sănătate, dar Victor Becali susține că zvonurile sunt neadevărate: „Hagi e sănătos tun!”. 

- Reporter: Credeți că e speriat de faptul că prietenii lui Gabi Balint și Darius Handrea au făcut infarct în ultima perioadă?

- Becali: Păi, da, te sperii! Sincer, eu de când am văzut ce s-a întâmplat cu Mihai Rotaru (n.r. - patronul Craiovei), cu care am o relație bună, să-i dea Dumnezeu să se facă bine repede, când am văzut ce s-a întâmplat cu Popescu, mă feresc și stau mai mult pe acasă. Mă gândesc, Doamne, ferește!, am și nepot mic. Așa probabil și Hagi. A văzut că Balint, că Darius…dar Hagi nu are probleme de sănătate, e sănătos tun. 

El trăiește foarte intens, nu e ușor. Sunt 6-7 ani de când stă pe bancă și cred că a vrut să-și ia o pauză. Dar tu crezi că trăiește altfel acum?! Muncește mai puțin?! La fel de mult muncește. Crezi că poți vorbi altceva cu el în afară de fotbal?! Când eram cu el prin vacanțe, ne duceam la munte și el nu schia, deși știe să schieze. Eu nu știam să schiez, așa că mai mult ne plimbam. Popescu îmi zicea în glumă: “Bă, o să te faci antrenor!”. Pentru că Gică vorbea numai despre fotbal, pentru asta trăiește. Popescu glumea: “Dacă mai stai mult cu Hagi o să te faci antrenor!”. 

Gică Popescu e bine. Lucrurile nu au fost așa cum le-a prezentat presa, s-a exagerat. Bine, nu e prima dată când presa exagerează 
- Victor Becali, la GSP Live

VEZI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU VICTOR BECALI

Citește și alte știri de la GSP Live:

EXCLUSIV Promisiunea lui Victor Becali: „În viața vieților mele nu mai vorbesc cu Borcea dacă face asta”

„Reţineţi ce vă spun! FCSB n-are jucător cum e el!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
1461177693935533
Sorin Gane  •  18 Septembrie 2020, 17:10

ARE DREPTATE - EXPRESIA : ,, MORI PE TEREN '' TREBUIE SA RAMINA DOAR LA FIGURAT , NU LA PROPRIU .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează