FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - VIITORUL 1-2

VIDEO Hagi îl are pe Hagi, dar nu e Ianis » ”Regele” a făcut un meci perfect cu CFR și a egalat Steaua în clasament, 2-1

Chițu a jucat excelent pe contraatac, punîndu-i des în dificultate pe fundașii lui Dican
Chițu a jucat excelent pe contraatac, punîndu-i des în dificultate pe fundașii lui Dican

Articol de - Publicat marti, 20 octombrie 2015 00:00

Viitorul a cîștigat la Cluj grație a două pase de efect ale lui Achim, marcă înregistrată a actualului patron-antrenor.

Viitorul s-a dus în inima Ardealului să o egaleze la puncte pe Steaua, dar CFR-ul, chiar dacă nu mai e o forță în Liga 1, a rămas o echipă de temut, mai ales pe propriul teren.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Tinerii lui Hagi s-au așezat greu în ghete, iar clujenii au încercat să dea lovitura. Prima repriză le-a aparținut aproape în totalitate, însă Vitor Bruno (29) și Beleck (41) nu l-au putut învinge pe Rîmniceanu.

Oaspeții au ajuns la poarta gazdelor o singură dată în prima parte și nici atunci periculos. Chiar înainte de pauză, Mincă a ieșit aiurea la un corner, dar Mitrea a trimis alături cu capul.

10 minute nebune

De la vestiare, gazdele au ieșit deciși să tranșeze partida, însă Beleck a trimis peste poartă de la marginea careului (50). Apoi, Achim a avut un moment de inspirație, a găsit o pasă pentru Chițu, iar acesta a marcat (57): 0-1!

Dican a forțat ofensiva și a renunțat la Petrucci, un închizător, mizînd pe Negruț. Acesta a avut nevoie doar de două minute pentru a-l pune la încercare pe Rîmniceanu, care a respins în corner o minge de unde a venit egalarea. Cristian Lopez a marcat cu o lovitură frumoasă cu capul (64): 1-1!

Golul l-a enervat însă pe Achim, care a mai inventat o superpasă (67). De data asta pentru Benzar. Mincă a luat gol pe colțul scurt și CFR s-a văzut nevoită să alerge din nou după egalare. Ritmul meciului a scăzut, clujenii au acuzat golul încasat, iar Viitorul s-a așezat mai bine pe teren și a mizat pe contraatac.

Nu s-a mai întîmplat nimic deosebit, iar Francisc Dican e ca și dat afară. În locul lui ar putea veni Ioan Ovidiu Sabău, prezent aseară în tribune.

Penalty anulat

În minutul 13, după un duel între Ganea și Jakolis în careul dobrogenilor, Ovidiu Hațegan a dictat 11 metri. "Centralul" s-a răzgîndit însă, după ce asistentul Urzică a intervenit, și a dictat lovitură liberă indirectă pentru Viitorul, arătîndu-i și cartonașul galben lui Jakolis pentru simulare!

Reluările TV au demonstrat că au existat circumstanțe pentru dictarea loviturii de pedeapsă și cu siguranță nu a fost vorba de o simulare.

"Achim crește frumos de la zi la zi, poate și mai mult. Mă felicit că am mers pe mîna lui. Eu nu mă gîndesc la titlu, nici la Europa. Aș fi fericit dacă la anul mă văd iar cu domnul Mureșan, adică să rămîn în Liga 1"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

"Aș dori să fim mai respectați. Am avut penalty clar în minutul 13, ni l-a dat, apoi ni l-a luat. În repriza a doua, am mai avut o lovitură de pedeapsă neacordată la Negruț. E al cincilea joc fără victorie și simt o presiune, dar eu sînt mulțumit de munca pe care o fac"
Francisc Dican, antrenor CFR

cfr viitorul 1 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  20 Octombrie 2015, 17:05

Nimic de asteptat de la viitura muscamor si de la imparatul mustelor decat un alt blat. Ne mai miram ca nu merge lumea pe stadioane ? Ce s avada ? viitura muscamor a distrus esenta spiritului sportiv. Aceasta pepiniera de blatisti este rusinea fotbalului. Odata va cadea si va avea meci cu o echipa de fotbal, una care nu va vrea sa faca blat, atunci sa vedeti ce inseamna cu adevarat viitura muscamor :)))))

blatistu49
blatistu49  •  20 Octombrie 2015, 10:36
Postat de ares123 pe 20 Octombrie 2015, 10:32

Nimic nu te mai salveaza.

esti dereglat daca ai fi normal nu ai face comentariii la mizeri care na u nimic cu fotbalul

ares123
ares123  •  20 Octombrie 2015, 10:32
Postat de blatistu49 pe 20 Octombrie 2015, 10:20

BRAVOOOOGSPistilor participati si voi la dezinformare

Nimic nu te mai salveaza.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează